Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 14:46

Θάνος Χατζάκος: Είμαι "δεμένος" συναισθηματικά με την Άνω Μερά

Αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που με την προσωπικότητα του βοήθησε σημαντικά την Άνω Μερά πέρυσι ώστε να πετύχει το στόχο της ανόδου.

Ο Θανάσης Χατζάκος όχι απλά ήταν από τους κορυφαίους αλλά παρουσίαζε βελτίωση όσο περνούσαν τα ματς με αποτέλεσμα να αποτελεί τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής των Μυκονιατών.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη όπου μίλησε για τον λόγο που ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα και τη Γ' Εθνική.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε

-Θέλω να μου πεις 2 λογια για την απόφαση σου να συνεχίσεις στην ομαδα

Η απόφαση μου να συνεχίσω δεν ήταν πολύ δύσκολη. Υπήρχε διάθεση εκ νέου συνεργασίας και από τις δυο πλευρές. Μας δένει σίγουρα συναισθηματικά και η περσινή πετυχημένη χρόνια καθως και τα 3 χρόνια που βρίσκομαι ήδη στην ομάδα. Θέλω να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα και σε αυτή την κατηγορία. Ευελπιστώ σε μια καλή χρονιά με υγεία, το πιο σημαντικό.

-Τι σημαίνει για σένα το γεγονός ότι κατάφερες με την Άνω Μερά να επιστρέψεις ως αγωνιζόμενος σε μία μεγαλύτερη κατηγορία, όπως αγωνιζόσουν πριν 3 χρόνια;

Ειναι μεγάλη επιτυχία συλλογική η περσινή προσπάθεια καθώς και προσωπική. Είναι ωραίο συναίσθημα να συμβάλεις σε μια τέτοια επιτυχημένη χρονια για κάθε ποδοσφαιριστή. Είμαι ευχαριστημένος που μου δόθηκε η ευκαιρία να προσφέρω και σε αυτή την κατηγορία. Θα είναι μια ωραια ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας.

-Πιστεύεις ότι θα τα καταφέρει η ομάδα, δεδομένο ότι θα είναι η παρθενική της εμφάνιση και όπως γνωρίζεις θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και πιθανότατα μεγάλος αριθμός ομάδων που θα πέσουν

Σίγουρα θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός,το γνωρίζουμε όλοι. Το πρωτάθλημα έχει δυνατές ομάδες. Η ομάδα θα ζήσει μια πρωτόγνωρη εμπειρία για την ιστορία της και όλοι θέλουμε να το απολαύσουμε στο έπακρο. Μέσα από τον ενθουσιασμό που υπάρχει, την θέληση και την δουλειά στο γήπεδο θέλω να πιστεύω πως θα πετύχουμε τους στόχους μας. Σίγουρα είναι δύσκολο να γνωρίζεις ότι υποβιβαζονται πολλες ομάδες, σου δημιουργεί πίεση για αποτέλεσμα, ωστόσο αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες.

- Προσωπικά, έχεις δέσιμο πλέον με τη Μύκονο και το λέω αυτό, αφού είναι η τρίτη σεζόν που παραμένεις στο νησί

Ναι μπορώ να πω ότι έχουν δημιουργηθεί σχέσεις καθώς βρίσκομαι αρκετά χρόνια στο νησί κ την ομάδα, είναι αναπόφευκτο αυτό.

-Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε λίγο κόσμο στις εξέδρες, πιστεύεις ότι η Γ΄Εθνικη θα προσελκύσει περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο;

Ναι είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχει ο αναμενόμενος κόσμος στις εξέδρες. Ευελπιστώ ότι η νέα πρόκληση της Γ εθνικής θα φέρει τον κόσμο στο γήπεδο καθώς τα τελευταία χρόνια έχει λείψει από το νησί αυτή η κατηγορία.

-Ποιο είναι το μήνυμα που θες να στείλεις στον κόσμο;

Η ομάδα θα κάνει μεγάλη προσπάθεια να σταθεί αξιόλογα σε αυτή την κατηγορία. Αν μη τι άλλο χρειαζεται τον κόσμο αρωγό σε αυτή την προσπάθεια.

 

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares