Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 12:33

Πανθηραϊκός: Τσιμικλής ο... δεύτερος!

Μετά τον Αντώνη Παπασάββα, ο Πανθηραϊκός δείχνει ότι θα απλώσει τα δίχτυα του σε όλη την εγχώρια αγορά προκειμένου να αποκτήσει ποδοσφαιριστές που ανταποκρίνονται στα θέλω του Γιάννη Σιλεβίστα.

Άλλωστε, η νέα κατηγορία θα έχει μεγάλο δείκτη δυσκολίας με δεδομένο ότι θα υποβιβαστούν οι μισές και πλέον ομάδες που θα συμμετάσχουν στον κάθε όμιλο.

Παρ 'όλα αυτά η διοίκηση της ομάδας δουλεύει με πλάνο, μεθοδικά και χωρίς πολλά λόγια.

Έτσι λοιπόν μετά τη συμφωνία με τον Παπασάββα, στην ομάδα της Σαντορίνης θα αγωνίζεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ένας πολύπειρος μέσος που θα αποτελέσει ένα ικανοποιητικό δίδυμο μαζί με τον πρώην άσο του Αιγάλεω.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Τσιμικλή που τα βρήκε σε όλα με τους ''κυανόλευκους'' με τον ίδιο να ασφαλίζει βαλίτσες για να μετακινηθεί στον Πανθηραϊκό.

Ο 31χρονος αμυντικός μέσος με καταγωγή από την Καλαμάτα την προηγούμενη σεζόν είχε κομβικό ρόλο στο παιχνίδι του Παναργειακού αποτελώντας έναν από τους καλύτερους μέσους του συγκεκριμένου ομίλου. 19 φορές έπαιξε με τη φανέλα των "λύκων" ενώ την προηγούμενη σεζόν είχε πραγματοποιήσει τις ίδιες εμφανίσεις με τα χρώματα του Αστέρα Βλαχιώτη πετυχαίνοντας και τρια γκολ. Μεταξύ άλλων, ο Τσιμικλής έχει συνδέσει το όνομα του με την Καλαμάτα έχοντας αγωνιστεί τέσσερα χρόνια στην "Μαύρη Θύελλα" έχοντας περισσότερες από 58 συμμετοχές. Συν τοις άλλοις έχει περάσει από Φωστήρα, Μεσσηνιακό, Μιλτιάδη Πυργάκι, Ιωνικό, Θρασύβουλο και ΑΕ Κηφισιάς. Αξίζει να σημειωθει ότι στον Πανθηραϊκό θα βρει τον Γιάννη Κόντι με τον οποίο είχαν συνυπάρξει συμπαίκτες στον Αστέρα Βλαχιώτη, όπως και με τον Γιώργο Παληγεώργο τη σεζόν στο Θρασύβουλο.

Τσιμικλής: ''Ομάδα με υψηλούς στόχους ο Πανθηραϊκός''

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Μεσσήνιο άσο που ανέλυσε τους λόγους που είπε το ''ναι'' στον Πανθηραϊκό λέγοντας:

''Έμαθα τα καλύτερα απ' όλους τους παλιούς μου συμπαίκτες. Είναι φερέγγυοι οι άνθρωποι του Πανθηραϊκού και θα έλεγα κύριοι στην οργάνωση τους και μου φέρθηκαν στην προσέγγιση πολύ σωστά''.

Για το νέο πρωτάθλημα τόνισε:

''Περιμένω να είμαστε ανταγωνιστικοί πολύ απ' οτι φαίνεται. Έχει υψηλούς στόχους η ομάδα και θεωρώ ότι θα κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία''.

Για τους στόχους του είπε:

''Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με της ομάδας. Εάν πετύχει η ομάδα θα πετύχω και εγώ. Θέλω να προσφέρω όσο περισσότερα μπορώ''.

Στον επίλογο του έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο λέγοντας:

''Να ξέρουν ότι θα είμαστε εκεί θα κάνουμε τα πάντα να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται και θα παρουσιαστούμε αντάξιοι των προσδοκιών''.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares