Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019 19:40

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη βόμβα με Παπαζαχαρία στην Θύελλα Καμαρίου προς επιβεβαίωση

Πριν από μερικές ημέρες η ιστοσελίδα μας σας είχε ενημερώσει σχετικά με την προφορική συμφωνία ανάμεσα στη Θύελλα Καμαρίου και τον Γρηγόρη Παπαζαχαρία.

Οι διοικούντες των Καμαριανών όχι απλά φρόντισαν να επιβεβαιώσουν τη συγκεκριμένη είδηση αλλά να ολοκληρώσουν το θέμα και τυπικά σήμερα.

Συγκεκριμένα, ο πολύπειρος στόπερ Γρηγόρης Παπαζαχαρίας συνοδευόμενος από τον ατζέντη του, Σάκη Γκόγκα, βρέθηκε στη Σαντορίνη για λογαριασμό της ομάδας από Σαντορίνη προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Αφού δεν υπήρξε η παραμικρή διαφορά ο ποδοσφαιριστής μαζί με το γενικό γραμματέα της Θύελλας, Βαγγέλη Φουστέρη συναντήθηκαν και συζήτησαν με τον πρώτο να βάζει την υπογραφή του στο συμφωνητικό για να ξεκινήσει η συνεργασία του με τους Καμαριανούς.

Πέρυσι ο Παπαζαχαρίας ήταν ο φυσικός ηγέτης στην άμυνα του Αιγάλεω αφού αποτέλεσε τον κορυφαίο αμυντικό της κατηγορίας επιβεβαιώνοντας τη φάση του πολύπειρου αμυντικού με θητεία σε ομάδες της Σουπερ Λιγκ.

Η ανακοίνωση της ομάδας

Έναρξη συνεργασίας με Παπαζαχαρία Γρηγόρη.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον αμυντικό Παπαζαχαρία Γρηγόρη ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Α.Ο. Αιγάλεω.

Ο Γρηγόρης είναι γεννημένος στις 20/3/1985 και στο παρελθόν έχει αγωνισθεί στις ομάδες των Αναγένηση Επανομής, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Άρη Θεσσαλονίκης, Απόλλωνα Σμύρνης, Ένωση Νέων Παραλίμνιου, Δόξας Δράμας και Απόλλωνα Λάρισας ενώ μετρά και 13 συμμετοχές με το εθνόσημο στις Εθνικές ομάδες των U17, U19 και U21.

Καλωσορίζουμε τον Γρηγόρη στην οικογένεια της Θύελλας Καμαρίου και του ευχόμαστε μια αγωνιστική χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares