Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019 22:32

Ετοιμάζει τριπλό «χτύπημα» η Θύελλα Καμαρίου με Τουγουντζόγλου, Αρκούδα, Παπαγγελή

Στη Θύελλα Καμαρίου η μετακίνηση του ογκόλιθου Γρηγόρη Παπαζαχαρία άνοιξε την όρεξη στους ανθρώπους της ομάδας που δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα, η ομάδα να παρουσιαστεί ενισχυμένη σε όλες τις θέσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, ποδοσφαιριστές της ομάδας από τη Σαντορίνη θα πρέπει να θεωρούνται ο Θεολόγος Τουγουντζόγλου, ο Αλέξης Αρκούδας καθώς και ο Βαγγέλης Παπαγγελής.

Για τον πρώτο ποδοσφαιριστή σας είχαμε ενημερώσει για προφορική συμφωνία με τον Καρδιτσιώτη αμυντικό μέσο να ανακοινώνεται από στιγμή σε στιγμή.

Ο 26χρονος άσος αγωνίζονταν τα τελευταία χρόνια στον Χαραυγιακό και στους Τράχωνες έχοντας κατακτήσει με τις συγκεκριμένες ομάδες πρωτάθλημα σε Γ’ Εθνική και α’ τοπικό της ΕΠΣΑ.

Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που θα είναι κάτοικος Θήρας θα είναι ο ακραίος αμυντικός που μπορεί να καλύψει και ως στόπερ, Αλέξης Αρκούδας.

Ο «Αρκου» γνωρίζεται με τον Βαγγέλη Χαντέ από την κοινή τους θητεία στον Παλληνιακό ενώ έχει περάσει και από την Προοδευτική.

Όσον αφορά τον 20χρονο Βαγγέλη Παπαγγελή, να σημειωθεί ότι εφόσον είναι γεννηθείς την περίοδο 2000, έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ως «μικρός» και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο δεξί άκρο της οπισθοφυλακής.

12 συμμετοχές κατέγραψε πέρυσι στο β’ εξάμηνο με τη φανέλα του Χαραυγιακού όπου αντιμετώπισε ως αντίπαλος την Θύελλα ενώ τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Να σημειωθεί ότι σπουδαίο ρόλο στην υλοποίηση των μεταγραφικών αυτών κινήσεων έπαιξαν οι κινήσεις του προπονητή της ομάδας, Βαγγέλη Χαντέ όπως και του τεχνικού διευθυντή, Παναγιώτη Σκαφτούρου που κάτω από άκρα μυστικότητα απέσπασαν τις θετικές απαντήσεις των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών.

Να σημειωθεί ότι την υπόθεση ανεβαίνει να διεκπεραιώσει στην πρωτεύουσα ο γενικός αρχηγός της ομάδας Κώστας Ρούσσος.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares