Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019 18:41

Αποχώρηση Γαϊδαρτζή από τον Πανθηραϊκό

Ήταν μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για εκείνον και τον Πανθηραϊκό, ωστόσο τη νέα σεζόν δεν θα τον βρει να παραμένει κάτοικος Σαντορίνης.

Ο λόγος για τον δεύτερο σκόρερ στην ιστορια της Γ’ Εθνικής, Δημήτρη Γαϊδαρτζή ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με το σύλλογο από το νησί του Ηφαιστείου.

Ο ικανότατος άσος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αποχωρεί από την ομάδα και πλέον αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Φέτος ο Γαϊδαρτζής σε 22 ματς σκόραρε 10 φορές με τη φανέλα του Πανθηραϊκού συμβάλλοντας ώστε η ομάδα της Σαντορίνης να κατακτήσει την 3η θέση στον 7ο όμιλο πίσω από Αιγάλεω και Αιολικό.

Μεταξύ άλλων ο Γαϊδαρτζής έχει περάσει από Δόξα Δράμας, Δόξα Κρανούλας, Απόλλωνα Παραλιμνίου, Εθνικό Σιδηροκάστρου, ΠΑΟ Νέων Επιβατών, Πανσερραϊκό, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Οδυσσέα Αναγέννησης.

Ο ίδιος μάλιστα αποχαιρέτησε την ομάδα μέσω δήλωσης που αναφέρει:»Ήταν ένας χρόνος γεμάτος για όλους. Υπήρξαν και καλές και άσχημες στιγμές, όμως θεωρώ ότι τερματίσαμε όσο πιο ψηλά γίνεται και νομίζω πως έβαλα ένα λιθαράκι για να φτάσουμε σε αυτη τη θέση, κατακτώντας και το Κύπελλο Κυκλάδων. Ευχαριστώ πολύ διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, συμπαίκτες και τον κόσμο και εύχομαι στον Πανθηραϊκό ό,τι καλύτερο.»

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares