Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 15:41

Με Θοδωρή Χαβδούλα στο τιμόνι επιστρέφει ο Αστέρας Τραγαίας

Μετά από ένα χρόνο αποχής ο Αστέρας Τραγαίας επιστρέφει και πάλι στο πρωτάθλημα έχοντας στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας τον βετεράνο ποδοσφαιριστή Θοδωρή Χαβδούλα που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην προπονητική.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Μιχάλης Παραράς και μία ομάδα ανθρώπων που αγαπούν τον σύλλογο, μεταξύ αυτών και ο Ανδρέας Κατσούλης, αποφάσισαν να κάνουν μία προσπάθεια στον σύλλογο, που θα έχει ως στόχο την ανανέωση του σε όλα τα επίπεδα.

Εκτός της αγάπης προς στον σύλλογο από κάποιους ανθρώπους που τον θέλουν ενεργό, σημαντικό ρόλο στην επαναδραστηριοποίηση του έπαιξε και η ανακατασκευή του γηπέδου ''Νίκος Βλακός'' που αποτελεί τη φυσική έδρα του Αστέρα και αναμένεται να είναι έτοιμο προς χρήση τη νέα αγωνιστική σεζόν.

όσο αφορά την επιλογή του Θοδωρή Χαβδούλα για τη θέση του προπονητή, αυτό έχει να κάνει τόσο με την προσφορά του ίδιου στον σύλλογο, όσο και με τις γνώσεις και την αξιοπιστία του ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου.

Ήδη, στο άκουσμα της είδησης, υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση στο χωριό της ορεινής Νάξου, όπως και ενδιαφέρον από πολλούς ποδοσφαιριστές να ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας.

Τέλος, οι άνθρωποι του συλλόγου μελετούν το πλάνο προκειμένου να δημιουργηθεί παράλληλα και μία  ακαδημία που θα αξιοποιεί τα ταλέντα της ορεινής Νάξου.

 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares