Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011 00:33

Κακή εμφάνιση προαγωγός καλής συνέχειας…

ANO_SIROS-MIKONOS_KYPELLO

Παίχτες, προπονητής και Διοίκηση της Άνω Σύρου συναντήθηκαν στην χθεσινή προπόνηση του Συριανού Συλλόγου και συζήτησαν τα αίτια της ήττας του Σαββάτου με αντίπαλο την Άνω Μερά.

Δεν θα σταθούν στην ήττα

{div float:left}{/div}Άπαντες αρχής γενομένης από τον Προπονητή της ομάδας Μάκη Πούλο ανέλαβαν τις ευθύνες που τους αναλογούν για την κακή εμφάνιση της ομάδας και έδωσαν υπόσχεση ότι δεν θα ξανά υπάρξει ανάλογη αντιμετώπιση σε μελλοντικό αγώνα της ομάδας.

Από την πλευρά της η Διοίκηση της Άνω Σύρου δήλωσε παρούσα στα γεγονότα και έδωσε άπλετη στήριξη σε Προπονητή και παίχτες, καθώς και πίστωση χρόνου ώστε η ομάδα να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και προπαντός στα καλά αποτελέσματα.

Ωστόσο στην σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έδειξαν τεράστια όρεξη για δουλειά και δούλεψαν πάνω στα λάθη του Σαββάτου κάτω από της οδηγίες του Στερεοελλαδίτη τεχνικού Μάκη Πούλου.

Κοινή πεποίθηση στις τάξεις της ομάδας είναι ότι η ήττα του Σαββάτου δεν θα αποτελέσει τροχοπέδη στην προσπάθεια που γίνετε ώστε στο άμεσο μέλλον το σύνολο της Άνω Σύρου να βγάλει στο χορτάρι της αγωνιστικές του αρετές, που θα φέρουν καλές εμφανίσεις συνοδευόμενες από καλά αποτελέσματα.

Πικραμένος ο Πούλος από την στάση μερικών

Ο Μακης Πουλος δήλωσε πικραμένος από την σκληρή κριτική που έγινε από μερικούς και είχε σαν στόχο παίχτες της ομάδας, τονίζοντας ότι οι ποδοσφαιριστές του απλά βρέθηκαν σε μια κακή μέρα και μια εμφάνιση δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο για την ποδοσφαιρική τους αξία. Ο προπονητής της ομάδας έχει εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του και είναι σίγουρος ότι σύντομα θα αποδείξουν την αξία τους.

Προχωράνε τα θέματα ακαδημιών του Συλλόγου

Με γοργούς ρυθμούς φαίνετε ότι προχωρούν τα θέματα των εγγραφών στις ακαδημίες της Άνω Σύρου καθώς και η έκδοση δελτίων για την εφηβική ομάδα.

Ο προπονητής και η διοίκηση της ομάδας ευελπιστούν ότι σύντομα ένας από τους στόχους τους θα πάρει σάρκα και οστά αφού υπάρχει αισιοδοξία ότι η ακαδημίες της ομάδας σύντομα θα ξεκινήσουν το έργο τους.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares