Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 18:43

Επίσημα οι Βουτσίνος και Βασάλος στην τεχνική ηγεσία της Ελλάς Σύρου

Επισημοποιήθηκε η έναρξη της συνεργασίας της Ελλάς Σύρου με τους προπονητές Νίκο Βουτσίνο και Μιχάλη Βασάλο.

Όπως αποκαλύψαμε χθες, οι δύο προπονητές είναι οι εκλεκτοί των ανθρώπων που ηγούνται της προσπάθειας επαναδραστηριοποίησης του ΑΠΟ Ελλάς Σύρου.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η ΕΛΛΑΣ Σύρου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους προπονητές Νίκο Βουτσίνο και Μιχάλη Βασάλο. Οι δυο καταξιωμένοι προπονητές θα στελεχώσουν την ομάδα μας στη νέα προσπάθεια που εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει. Ο Νίκος Βουτσίνος επί σειρά πολλών ετών δούλεψε προπονητικά στην ακαδημία του Αίαντα Σύρου, με τα τμήματα του να έχουν πάντα επιτυχίες. Τα τελευταία δυο χρόνια εργάστηκε με επιτυχία στους Α.Ο Πάγου και Α.Ο Σύρου και είναι μεγάλη η χαρά μας που από φέτος θα τους έχουμε κοντά μας.

Ο Μιχάλης Βασάλος επί σειρά πολλών ετών δούλεψε και αυτός με πολύ μεγάλη επιτυχία και διακρίσεις με την ακαδημία του Αίαντα Σύρου. Φέτος ήταν στην ακαδημία του Νέου Α.Ο Σύρου και ανήκει στο «γκρουπ» των καλύτερων Συριανών προπονητών. Καλωσορίζουμε τους Νίκο Βουτσίνο και Μιχάλη Βασάλο στην οικογένεια της Ελλάς Σύρου.

Μέχρι την σύσταση του Δ.Σ

Οι υπογράφοντες: Νικόλαος Ζιάβρας- Θεόδωρος Πύργος

Σημείωση: Οι διαδικασία για την επίσημη επιστροφή της ομάδας είναι χρονοβόρα. Αυτός είναι και ο λόγος που πριν την σύσταση του διοικητικού συμβουλίου, η ομάδα τρέχει όλα τα σοβαρά ζητήματα, όπως αυτά του τεχνικού Διευθυντή και των προπονητών που θα ανακοινωθούν σε λίγες ώρες.

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares