Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 00:24

Άγγελος Αργυρός: Όταν φοράς τη φανέλα του ΑΟΣ πρέπει να την τιμάς

Παρά το νεαρό της ηλικίας του η συμβολή του Άγγελου Αργυρού στον ΑΟ Σύρου είναι τεράστια και όλοι βλέπουν στο πρόσωπο του τον συριανό ηγέτη της ομάδας.

Από την πλευρά του ο Άγγελος Αργυρός, χαρακτηρίζεται από το ταλέντο και την μαχητικότητα και οι παρουσίες του δικαιώνουν στο απόλυτο αυτούς που τον πιστεύουν και ειδικά την διοίκηση της ομάδας και τον Γιώργο Φώσκολο, καθώς ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που κάλεσε για να ανανεώσει τη μεταξύ τους συνεργασία.

Το ''ΝΑΙ'' δεν άργησε να έρθει σε αυτή τη συνάντηση, αφού όπως τόνισε ο ίδιος είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα: «Εκτιμώ πολύ τη διοίκηση του ΑΟ Σύρου και ειδικά τον πρόεδρο Γιώργο Φώσκολο με τον οποίο έχουμε πολύ καλές σχέσεις και αυτοί από την πλευρά τους έχουν δείξει απεριόριστη εκτίμηση προς το πρόσωπο μου. Δεν θα μπορούσα να πω όχι στην πρόταση ανανέωσης, αφού η ομάδα μας χρειάζεται όλους. Ο ΑΟΣ, είναι μεγάλος σύλλογος με βαριά φανέλα και όταν την φοράς πρέπει να την τιμάς. Υπάρχουν πάντα υψηλοί στόχοι και φιλοδοξίες σε αυτή την ομάδα και από την πλευρά μου θέλω να πετύχουμε μαζί τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Γ΄Εθνική».

DSC_0726rfgdgdg_27839.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares