Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 14:10

Βαμβακάρης: Οι πόρτες του συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτές για τον Μιχάλη Ανυφαντάκη

Η παρουσία του Μιχάλη Ανυφαντάκη κάτω από τα γκολ ποστ του Παμμηλιακού αποτέλεσε μία ακόμη ποιοτική αναβάθμιση για τον σύλλογο της Μήλου.

Ο έμπειρος πορτιέρο, όπως έγινε χθες γνωστό μέσα από το S.C. μετά από 2,5 χρόνια παραμονής, αποχωρεί από τον Παμμηλιακό, με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Μιχάλη Βαμβακάρη να απευθύνει το δημόσιο ευχαριστώ προς τον Μιχάλη Ανυφαντάκη, αφήνοντας παράλληλα ανοιχτή την πόρτα του συλλόγου γι αυτόν:

«Προσωπικά και εκ μέρους της διοίκησης θέλω να ευχαριστήσω τον Μιχάλη Ανυφαντάκη γαι την προσφορά του στον σύλλογο μα πάνω από όλα για το ήθος του ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος.

Η ποιότητα του Μιχάλη είναι αδιαμφισβήτητη, όπως και η βοήθεια που πρόσφερε στον σύλλογο και στους συμπαίκτες του. Η εμπειρία του ήταν καθοριστική σε κάποιες στιγμές που ο σύλλογος βρέθηκε σε ανάγκη και τότε ο Μιχάλης ήταν παρόν. Όταν τον χρειάστηκαν οι ακαδημίες και πάλι ο Μιχάλης ήταν εκεί και βοήθησε τα μέγιστα από τη θέση του προπονητή.

Ευχόμαστε στον Μιχάλη να έχει καλή συνέχεια σε ότι κάνει και εις το επανιδείν... οι πόρτες του Παμμηλιακού θα είναι πάντα ανοιχτές γι αυτόν!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παμμηλιακός έχει ήδη προχωρήσει στην απόκτηση του αντικαταστάτη του Μιχάλη Ανυφαντάκη και απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής!

Επίσης, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η έναρξη της συνεργασίας με ακόμη έναν προπονητή που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στις ακαδημίες του συλλόγου.

Φυσικά όλα τα παραπάνω θα συμβούν αφού συσταθεί σε σώμα η νέα διοίκηση!

47577956_1976314346005405_3600375113192570880_o_2ca85.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares