Σάββατο, 06 Ιουλίου 2019 17:05

Ευχαριστίες προς τους Χορηγούς του Ios Adventure

Μία εβδομάδα μετά τη διεξαγωγή του αθλητικού event Ios Adventure θα θέλαμε να αποδώσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους χορηγούς και υποστηρικτές της διοργάνωσης, χωρίς τη βοήθεια των οποίων το Ios Adventure δεν θα μπορούσε να έχει ολοκληρωθεί.

Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε το Meltemi Watersports για τη υποστήριξη της διοργάνωσης με τα μέσα και το προσωπικό του και φυσικά τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για την ιατρική κάλυψη της διοργάνωσης.

Όσον αφορά στους χορηγούς μας, οι εταιρείες Terra Nation, X-treme Stores, Naturals και Nomad Honey, υποστήριξαν το event παρέχοντας πλούσια δώρα και προϊόντα τα οποία τοποθετήθηκαν στους σταθμούς ανεφοδιασμού. Τους ευχαριστούμε θερμά για την πίστη στις αξίες και στο έργο μας.

Ευχαριστούμε τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Golden Star Ferries, Zante Ferries & Minoan Lines, οι οποίες παρείχαν γενναιόδωρες εκπτώσεις σε όλους τους αθλητές. Όπως αναφέρθηκε και κατά την τελετή λήξης, η εταιρεία Blue Star Ferries, κάλυψε εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα μετακίνησης των εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο νησί, με την εταιρεία Sea Jets μετακινήθηκαν δωρεάν οι VIP της διοργάνωσης, ενώ οι πολύτιμοι εθελοντές μας μετακινήθηκαν δωρεάν με πλοία της Golden Star Ferries.

Οι τοπικοί χορηγοί και οι δωροθέτες, παρείχαν διευκολύνσεις και πλούσια δώρα, τόσο στους αθλητές όσο και στους εθελοντές, ενώ οι χορηγοί επικοινωνίας συνέβαλλαν από την πλευρά τους για την επικοινωνία του όλου εγχειρήματος στον έξω κόσμο.

Τελειώνοντας, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Ιητών, υπό την αιγίδα του οποίο τελούσε η διοργάνωση, την Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την υποστήριξη και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, συνδιοργανωτή της διοργάνωσης.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares