Κυριακή, 07 Ιουλίου 2019 00:42

Δημήτρης Βαμβακούρης: Είμαι γεμάτος συναισθήματα για τον ΑΟ Σύρου

Πιστός στρατιώτης του ΑΟ Σύρου, ο γκολκίπερ Δημήτρης Βαμβακούρης ήταν από τους πρώτους που είπε το ναι στη διοίκηση της ομάδας και θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα την οποία ο ίδιος αποκαλεί ''Οικογένεια''.

Πέρυσι, λόγω δικών του υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να προσφέρει αυτά που θα ήθελε ο ίδιος, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν ήταν ταγμένος στο να υποστηρίζει την προσπάθεια που έκαναν οι συμπαίκτες του και η διοίκηση. Αυτή θα είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά του Βαμβακούρη στην ομάδα, μία χρονιά που ο ίδιος πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να δώσει το 100% του εαυτού του ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

«Τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον ΑΟΣ γεμάτος από πολλές συγκινήσεις χαρές λύπες στεναχώρια αλλά πάνω από όλα πάθος αγάπη και έρωτα με την ομάδα. Επέλεξα να ανανεώσω με τον ΑΟΣ και τον κύριο Φώσκολο διότι πέρυσι δεν μπόρεσα να αγωνιστώ όπως ήθελα και νιώθω μέσα μου ότι κάτι χρωστάω και εγώ στην ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του γκολκίπερ, μετά την ανανέωση του στον ΑΟ Σύρου.


Το βιογραφικό:

ΕΛΛΑΣ Σύρου (Παιδικό), Νέοι Ολυμπιακού Σύρου (Εφηβικό), Άνω Σύρος (Ανδρικό), Α.Ο Πάγου (Ανδρικό), Ολυμπιακός Αγίου Στέφανου (Νέων-Ανδρών), Εθνικός Πειραιώς (Β Εθνική), Καλλιθέα (Κ20- Β Εθνική), Ηρακλής Ψαχνών (Β' Εθνική), Ολυμπιακός Λαυριου (Γ' Εθνική), Ατρόμητος Αθηνών Κ20 και Ολυμπιακός Κ17 (δοκιμαστικά), Άγιαξ Σύρου (Ανδρικό).


1656e635d1af653bbe32aaed86f2846a_XL_df317.jpg

-Ήταν πολύ δύσκολο να αρνηθεί την πρόταση, είπε ο 26χρονος τερματοφύλακας, καθώς αυτά που τον ενώνουν με την ομάδα είναι πάρα πολλά:

«Δεν σου κρύβω ότι με πλησίασαν και άλλες ομάδες και τους ευχαριστώ όλους όσους ήθελαν να με εντάξουν στο δυναμικό τους πραγματικά όμως ακόμα δεν νιώθω ότι έχω δώσει το 100% σε αυτήν την ομάδα νιώθω ότι έχω να δώσω πολλά. Ο ΑΟΣ για εμένα πλέον είναι η δεύτερη μου οικογένεια και όπως ξέρεις είναι πολύ δύσκολο να εγκαταλείψεις την οικογένεια σου. Έχω δεθεί συναισθηματικά με κάποια παιδιά όπως ο Παναγιώτης Ραμπαβιλας, ο Δημήτρης ο Λουσσας, ο Άγγελος ο Αργυρός, ο Αντώνης ο Μαραγκός και πολλούς άλλους, οπότε μου είναι τρομερά δύσκολο το να μην ανοίξω την πόρτα των αποδυτηρίων και να μην τους έχω δίπλα μου Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Φώσκολο που ήθελε να συνεργαστούμε ξανά. Εύχομαι ολόψυχα καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα παιδιά όλες τις ομάδες και ραντεβού στο γήπεδο».

-Με τι θα είσαι ικανοποιημένος στο τέλος της χρονιά που αρχίζει σε λίγο, ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος;

«Προσωπικός μου στόχος είναι να φτάσει ο ΑΟΣ εκεί που του αξίζει όπως τότε που όλοι έτρεχαν να προλάβουν μια θέση στην κερκίδα».

-Πως σχολιάζεις το γεγονός ότι, παρά τις σειρήνες που ηχούν στα αυτιά σας ως ποδοσφαιριστές του ΑΟΣ, εσείς ο ένας μετά τον άλλον δηλώνεται ότι θα αποτελείται μέλη της ομάδας και την επόμενη σεζόν;

«Πλέον έχουμε γίνει μια οικογένεια και όπως σου είπα δύσκολα φεύγεις. Πολλοί από εμάς δεν κοιτούν ποιος διοικεί τι προβλήματα υπάρχουν αλλά το μόνο που θέλουν είναι να παίξουν για τον ΑΟΣ».

-Πιστεύεις ότι η φετινή χρονιά μπορεί να είναι αυτή που θα πετύχει ο ΑΟΣ τον στόχο της ανόδου;

«Φυσικά είναι η ομάδα που πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο και όχι από το μπάτζετ της αλλά από την ψυχή της».

Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στους ''ΑΟΣιτες'';

«Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος από την μεριά μου θα δώσω το 150% των δυνατοτήτων μου ώστε να εκπληρωθούν οι στόχοι μας... το μόνο που ζητώ είναι να τους έχουμε δίπλα μας και στο τέλος όλοι μαζί σαν γροθιά θα πανηγυρίζουμε».

ff286dfb21a73f39e7fb3c36d67eb10b_XL_724dc.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares