Κυριακή, 07 Ιουλίου 2019 16:33

Βαλαβανόπουλος: «Φέτος είναι η σειρά του Πανθηραϊκού»

Ο Νίκος Βαλαβανόπουλος αποτελεί το νέο πρόσωπό που θα επωμιστεί το μερίδιο της ευθύνης του γκολ στον Πανθηραϊκό.

Το περσινό του πέρασμα από την Καβάλα συνοδεύτηκε με επιτυχία αφού ο ικανότατος άσος βρήκε δίχτυα 11 φορές και βοήθησε σημαντικά το σύλλογο να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου επιστρέφοντας στην Football League.
Πλέον ο ίδιος καλείται να αγωνιστεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι εκείνο με τις ομάδες των Αθηνών (εφόσον ο Πανθηραϊκός κληρωθεί με αντίστοιχους συλλόγους».
Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον «Βάλα» που μίλησε για τους λόγους που επέλεξε την ομάδα του Πανθηραϊκού αλλά και για το ερχόμενο πρωτάθλημα.

-Γιατί επέλεξες τον Πανθηραϊκό
«Έχω μαθει ότι είναι ομάδα σοβαρή, οι άνθρωποι που είναι στο σύλλογο από διοίκηση μέχρι το προπονητικό τιμ έχουν βλέπεις υψηλές και βάζουν τον πήχη πολύ ψηλά. Μου κέντρισε το ενδιαφέρον διότι δουλεύουν σωστά φέρονται ως επαγγελματίες και είναι κύριοι. ‘Έχω ακούσει τα καλύτερα και από παιδιά που ήταν στην ομάδα τις προηγούμενες σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους ολους της ομαδας που με εμπιστεύτηκαν, τον Παναγιώτη Τσιάρα, ως χορηγία για την μεταβατική περίοδο και την βοήθεια τους το Marine cafe bar στην Καβάλα τον Ακη Ισαακίδη,Κώστα Παπαδόπουλο,Αναστάσιο Ιωακειμίδη,Παναγιώτη Σιωμόπουλο και το Fight gym στην Καβάλα και τον Δημήτρη Πουρουτζογλου. Επίσης ευχαριστω τον κόσμο της ομαδας του Α.Ο.Καβαλας για την στήριξη τους..»

-Πως αισθάνεσαι που θα αγωνιστείς σε έναν δύσκολο όμιλο;

«Στο ποδόσφαιρο, όλα είναι θέμα δουλειάς και ποσό έτοιμος είσαι να ανταπεξέλθεις και να αντέξεις τον πρωταθλητισμό. Θέλει χαμηλό προφίλ και πολύ δουλειά. Όσο πιο πολύ κυνηγάς το όνειρο σου και δουλεύεις είσαι πάντα έτοιμος μέρα με την μέρα να ξεπερνάς τα εμπόδια. Σίγουρα έρχομαι σε έναν όμιλο διαφορετικό, θα δουλεψω με την ομάδα μου με τον προπονητή μου και τους καινούργιους μου συμπαίκτες ώστε να έχουμε ένα δυνατό σύνολο και να ανταπεξέλθουμε όλοι μαζί».

-Ποιος είναι ο στόχος της ομαδας;

«Η ομάδα κάνει δυνατες μεταγραφές σε πολλές θέσεις, οι άνθρωποι δείχνουν έτοιμοι να ανταγωνιστούν όλες τις υπολοιπες ομάδες και να έχουν τον πρώτο λόγο. Αρκετές ιστορικές ομάδες έχουν προβιβαστεί στην μεγαλύτερη κατηγορία. Φέτος είναι σειρά του Πανθηραικου να κάνει το επόμενο βήμα. Το μόνο που χρειάζεται είναι δουλεια με χαμηλό κεφάλι υπομονή στήριξη από τον κόσμο και όλα στο τέλος έρχονται».

-Πως φαντάζεσαι τα ντέρμπι με Ανω Μέρα και Πανθηραϊκό;

«Τα ντέρμπι είναι ματς που κρίνονται συνήθως στις λεπτομέρειες. Είναι διαφορετικά παιχνίδια πάντα, πιστεύω να έχει αρκετό κόσμο στο γήπεδο και εύχομαι να γίνονται υγιείς αγώνες με αρκετό κόσμο και να βλέπουν καλό ποδόσφαιρο».

-Αποτελεί τροχοπέδη το γεγονός ότι θα παίξετε γρήγορα επίσημο ματς λόγω των υποχρεώσεων που υπάρχουν στο κύπελλο;

«Πρέπει να είσαι έτοιμος να αντεπεξέλθεις σε οποία υποχρέωση υπάρξει για αυτό και η μεταβατική περίοδος είναι πολύ σημαντική. Πρέπει να είσαι έτοιμος μόλις ξεκινήσει η προετοιμασία. Είναι ένας θεσμός το κύπελλο διαφορετικός, θα δουλέψουμε και θα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε από νωρίς τις υποχρεώσεις μας».

-Μήνυμα στον κόσμο;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην καλύτερη ομάδα του νησιού και όχι μόνο. Πρέπει να υπάρχει στήριξη σε κάθε αγώνα, υπομονή και θετική ενέργεια προς την ομάδα. Φέτος η χρόνια θα είναι πιστεύω διαφορετική για όλους. Δεν θέλω να λέω πολλά και μεγάλα λόγια. Καλύτερα ξανά λέω να έχουμε χαμηλό προφίλ και να δουλεύουμε αρκετά γιατί στο τέλος πάντα βγαίνει η χαρά».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares