Κυριακή, 07 Ιουλίου 2019 16:47

Στις 7 Σεπτεμβρίου ο αγώνας super cup Πανθηραϊκός - Άνω Μερά

όπως σας είχαμε ενημερώσει με ρεπορτάζ μας από τις 19 Μαΐου, από τη τρέχουσα περίοδο θεσπίζεται ο θεσμός του Super Cup με τον πρωταθλητή να αντιμετωπίζει τον Κυπελλούχο Κυκλάδων, πράγμα που οριστικοποιήθηκε χθες κατά τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων, όπου ενημερώθηκαν και επίσημα οι εκπρόσωποι των ομάδων που θα συμμετάσχουν δηλαδή του Πανθηραϊκού και της Άνω Μεράς. 

Σύμφωνα λοιπόν με το πρόγραμμα των φιλικών των δύο ομάδων για την προετοιμασία τους για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, σε συνεννόηση με την ΕΠΣ Κυκλάδων αποφασίστηκε η Άνω Μερά και Πανθηραϊκός να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 7 Σεπτεμβρίου.

Αρχικά ως έδρα προτάθηκε από τον πρόεδρο κ. Ειρηναίο Φρέρη το γήπεδο της Ίου ή αν δεν υπάρχει συγκοινωνιακή ευκολία σαν δεύτερη επιλογή το ΔΑΚ Νάξου.

Η εταιρεία NUGA BEST να είναι ο επίσημος χορηγός του θεσμού. Η εταιρεία Nuga Medical Co, Ltd (Νότια Κορέα) είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην εφεύρεση, την παραγωγή και την πώληση των προϊόντων για την πρόληψη και την αποκατάσταση της υγείας του κάθε ανθρώπου ανεξαρτήτως ηλικίας και επιπέδου προβλήματος.

adf33ce6e9ad1e61d3ea47f6d02bc703_XL_9e1f0.jpg

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIFT.TEK

Ovo iatrika 350

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares