Τρίτη, 09 Ιουλίου 2019 12:51

Επιβεβαίωση με Καραλή στη Θύελλα Καμαρίου

Η Θύελλα Καμαρίου μέχρι στιγμής έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο μεταγραφικό παζάρι δείχνοντας ότι θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα παλεύει το κάθε ματς και θα στοχεύει στη νίκη.

Χωρίς μεγάλα λόγια αλλά με συνεχόμενα ραντεβού και συναντήσεις, η διοίκηση της ομάδας στοχεύει στην εκπλήρωση των στόχων που έχει θέσει, με του Καμαριανούς να δείχνουν ότι κάθε φορά που στοχεύουν σε κάτι το πετυχαίνουν.

Παρότι η συγκεκριμένη περίπτωση έμοιαζε δύσκολη αφού ο ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρονταν η Θύελλα είχε κατακτήσει τίτλο με τον Ασπρόπυργο και είχε δεχτεί αρκετές προτάσεις, η οικονομική υπέρβαση έγινε.

Συγκεκριμένα, οι Καμαριανοί έντυσαν στα Κόκκινα τον Γιάννη Καραλή επιβεβαιώνοντας με αυτό το τρόπο το ρεπορτάζ μας.

Ο "G.K" πείσθηκε να φορέσει τη φανέλα της ομάδας από τη Σαντορίνη αφού οι άνθρωποι της ομάδας κάλυψαν τα... θέλω του, με τον ίδιο να δείχνει έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Με μεγάλη πείρα ο Καραλής θα αποτελέσει ένα από πιο βαριά χαρτιά για τους Κυκλαδίτες.

Το κειμενο

Έναρξη συνεργασίας με Καραλή Γιάννη.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον επιθετικό Καραλή Γιάννη ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Ασπρόπυργου.

Στο παρελθόν ο 30χρονος επιθετικός που γεννημένος στις 6/11/1990, μετρά περισσότερες από 50 συμμετοχές στη Σουπερ Λιγκ ενώ έχει σκοράρει 4 φορές έχοντας αγωνισθεί στις ομάδες των Ατρομήτου Αθηνών, Καβάλας, ΑΟ Χανίων, Λαμίας, Ιωνικού, Εθνικού Πειραιώς και Στυλίδας.

Κορυφαία στιγμή στην καριέρα του ήταν η μετακίνηση του στην Α.Ε.Κ. Αθηνών τη σεζόν 2012-13.

Επίσης έχει αγωνισθεί με την Εθνική Έλλάδας Νέων και Ελπίδων. 

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μια αγωνιστική χρονιά γεμάτη καλές εμφανίσεις και πολλά τέρματα.
 


Μετά τιμής,
Το Δ.Σ. Θύελλας Καμαρίου

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares