Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 00:09

Ανακοίνωσε την πρώτη τριάδα ποδοσφαιριστών η Ελλάς Σύρου

Τις πρώτες τρεις (3) μεταγραφικές κινήσεις ανακοίνωσε σήμερα η Ελλάς Σύρου, καθώς μετά την αποκάλυψη μας, ο Κυριάκος Μανουδάκης αποτελεί και επίσημα μέλος της ομάδας, όπως και οι Λεονάρδος Πρίντεζης και Βασίλης Κοτζαπαναγιώτης.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν κάτι κοινό μεταξύ τους, καθώς κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο φορούσαν τη φανέλα του ΑΟ Σύρου.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τους αθλητές Κυριάκο Μανουδάκη, Λεονάρδο Πρίντεζη και Βασίλη Κοτζαπαναγιώτη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν χαράξει μεγάλη πορεία στα τοπικά πρωταθλήματα Κυκλάδων αλλά και Αθηνών, την επόμενη σεζόν θα βρίσκονται στην ομάδα μας.

Ότι και να πει κανείς για τους Κυριάκο Μανουδάκη και Λεονάρδο Πρίντεζη είναι λίγο. Οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν αφήσει το στίγμα τους επί μια 20ετία στα γήπεδα της Σύρου και όχι μόνο, ενώ και ο Βασίλης Κοτζαπαναγιώτης μετά από μακροχρόνια καριέρα στην Αθήνα (πέρσι αγωνίστηκε στην Σύρο), φέτος θα τον έχουμε στο πλευρό μας.

Καλωσορίζουμε τους τρεις ποδοσφαιριστές στην οικογένεια της ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                             Ο Γεν. Γραμματέας

Νίκος Ζιάβρας                          Βάιος Γεωργούσης

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares