Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 12:30

Κίνηση για 7 παίκτες η Ελλάς Σύρου, κώλυμα με τα δελτία

Οι διαδικασίες του μονταρίσματος της νέας ομάδας της Ελλάς Σύρου συνεχίζεται, με τα τυπικά να προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, χωρίς αυτό όμως να συμβαίνει και στα αγωνιστικά, όπου υπάρχουν αρκετά προβλήματα όσο αφορά τη συγκρότηση του ρόστερ.

Συγκεκριμένα, μετά την ανακοίνωση των, Μανουδάκη, Πρίντεζη και Κοτζαπαναγιώτη, η Ελλάς Σύρου φέρεται να έχει συμφωνήσει με 7 ακόμη ποδοσφαιριστές για να ενταχθούν στην ομάδα, αλλά υπάρχει σοβαρό θέμα με την μετακίνηση τους από τα σωματεία στα οποία ανήκουν.

Πρόκειται για τους: Συριάνο Κώστα, Συριανό Αντώνη και Δημητρακόπουλο Γιώργο από τον ΑΟ Σύρου, τον Μπάιλα από τον Άγιαξ Σύρου και τους, Βαβουράκη και Μαiπα από τον ΑΟ Πάγου.

Οι ποδοσφαιριστές βρίσκουν δυσκολίες όσο αφορά την πραγματοποίηση της μεταγραφής και αυτό συμβαίνει αφού οι τρεις ομάδες του νησιού (ΑΟ Σύρου, ΑΟ Πάγου και Άγιαξ Σύρου), είτε έχουν κάνει ήδη τον προγραμματισμό τους ή έχουν ιδιαίτερες συμφωνίες από τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και αξιώνουν ανταλλάγματα.

Σε κάθε περίπτωση, τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις, αφού αναμένεται να βρεθεί η χρυσή τομή και κάποιες από αυτές τις μεταγραφές να ολοκληρωθούν αισίως για την Ελλάς Σύρου.

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares