Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 13:30

Θύελλα Καμαρίου: Συμφώνησε με Γιώργο Γεωργιάδη

Η περίπτωση ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται ως "μικρός" σίγουρα θα απασχολήσει αρκετά τις ομάδες της Γ' Εθνικής αφού θα πρέπει να κάνουν ιδανικές επιλογές στο κομμάτι αυτό.

Η Θύελλα Καμαρίου δείχνει ότι βαδίζει στο σωστό πλάνο αφού μετά τους Παπαγγελή και Μπουσάι, φαίνεται ότι "ψάχνεται" για την απόκτηση ενάς ικανότατου ποδοσφαιριστή από τη βόρεια Ελλάδα.

Ο γεννημένος τη χρονολογία 2000 Γιώργος Γεωργιάδης φαίνεται πως είναι ψηλά στη λίστα για να ενσωματωθεί στο ρόστερ του συλλόγου. Στόπερ και αριστερό μπακ είναι οι δυο θέσεις που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο ποδοσφαιριστής και εντός των ημερών θα υπάρξουν οι τελικές συζητήσεις.

Ο Γεωργιάδης έμαθε τα... μυστικά του ποδοσφαίρου στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ όπου αγωνίστηκε έως το τμήμα της Κ17 ενώ έχει περάσει από Αγροστικό Αστέρα την περίοδο 2017-2018 όπου έπαιξε 16 φορές στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Παράλληλα, την περσινή σεζόν ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος των Καμαριανών πέρυσι άνηκε στο δυναμικό του Μακεδονικού Νεάπολης όπου αγωνίστηκε 14 φορές.

Εντός των επόμενων ωρών η συμφωνία θα έχει οριστικοποιηθεί.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares