Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 22:18

Σαββίδη ανακοίνωσε η Άνω Μερά

Ομαδα ισχυρή σε όλους τους αξονες προκειμένου να επιτευχθούν άμεσα οι στόχοι που έχουν τεθεί επιδιώκουν να δημιουργήσουν στην Ανω Μερά διοίκηση και τεχνικό επιτελείο.

Μετά την απόκτηση του Τάσου Κυριακού, οι ιθύνοντες του νεοφώτιστου συλλόγου ήρθαν  σε συμφωνία με ακόμη έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή, αφού άναψε το πράσινο φως ο Νίκος Κωτσοβος. Συγκεκριμένα, στην ομάδα τω Κυκλάδων θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο 34χρονος μέσος Γιώργος Σαββίδης. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζονταν με τα χρώματα της Επισκοπής πέρυσι πραγματοποιώντας αρκετά καλό πρωτάθλημα και πλέον μπαίνει στη φαρέτρα των Κυκλαδίτων.

Ο Σαββίδης διαθέτει την εμπειρία που χρειάζεται η κατηγορία αφού κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία σε Απόλλωνα Σμύρνης (κατέκτησε τον τίτλο στην Δ’ Εθνική), τον Άγιο Δημήτριο, τον Εθνικό Γαζώρου, τον Πανθηραϊκό αλλά και τη Λάρισα.

Το κειμενο

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Άνω Μερα ανακοινώνει την συμφωνία του με τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή Σαββιδη Γιώργο. Ο μέσος από τις Σέρρες έχει ιστορία στην Β και Γ εθνική, σε ομάδες όπως ο Πανσσεραϊκός , ο Α.Ο. Τρίκαλα , η Λάρισα, η Προοδευτική, η Βέροια και ο Εθνικός Γαζώρου. Καλώς όρισες Γιώργο !!!

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares