Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 18:36

Χωρίζουν οι δρόμοι ΕΠΣ Κυκλάδων - Μοστράτου, αυτοί είναι οι πιθανοί αντικαταστάτες!

Αρνητική ήταν η απάντηση του Γιώργου Μοστράτου στην πρόταση για την επέκταση της συνεργασίας του με την ΕΠΣ Κυκλάδων ως προπονητής των Μικτών Ομάδων.

Ο Παριανός τεχνικός δεν αποδέχτηκε την πρόταση αλλαγής μοντέλου με την ύπαρξη δύο προπονητών, αλλά ούτε την οικονομική πρόταση της ένωσης, που ήταν μειωμένη, δεδομένου ότι θα πρέπει να βρεθούν πόροι για τον δεύτερο προπονητή.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, το πλάνο της ΕΠΣ Κυκλάδων για την πρόσληψη δύο προπονητών προχωρά κανονικά και η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί την Τετάρτη (17/7) που θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Δ.Σ. και θα εξεταστούν τα βιογραφικά.

Ήδη στα συρτάρια της ΕΠΣ Κυκλάδων βρίσκονται 12 βιογραφικά, που κατατέθηκαν από ενδιαφερόμενους για τις θέσεις των Μικτών Προπονητές.

Τα βιογραφικά που έχουν κατατεθεί είναι των: Αλέξης Κωνσταντόπουλος (Σαντορίνης), Βαγγέλης Γατσέλος (Σαντορίνη), Θόδωρος Καραβάς ΑΣ Ίου), Νίκος Βουτσίνος (Σύρος), Μιχάλης Βασάλος (Σύρος), Γιώργος Ρούσσος (Σύρος), Άκης Μπελεγρίνης (Σύρος), Φίλιππος Ανύσης (Άνδρος), Σταύρος Κονιδάρης (Κύθνος) και τρεις ακόμη προπονητές εκτός του Νομού. 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares