Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 23:53

Άκης Μπελεγρίνης: Όλοι μαζί να φτάσουμε την ομάδα ψηλά

Γνώστης του αντικειμένου, άνθρωπος με αξίες και παιδεία, είναι κάποια από τα επίθετα που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει μιλώντας για τον νέο ενωσιακό προπονητή της Κ14 Άκη Μπελεγρίνη.

Ο Άκης Μπελεγρίνης, είναι κάτοχος του UEFA B’ και ήταν ο εκλεκτός της ΕΠΣΚ, που μαζί με τον Βαγγέλη Γατσέλο αναλαμβάνουν την τεχνική ηγεσία των Μικτών και τη συνέχιση του έργου του Γιώργου Μοστράτου.

Με γνώσεις και εμπειρία πάνω στις αναπτυξιακές ηλικίες, ο Άκης Μπελεγρίνης, φαντάζει ως η ιδανικότερη λύση στην ανανέωση που επιχειρεί η ΕΠΣΚ, ενώ η νέα αυτή πρόκληση στην καριέρα του αποτελεί ένα νέο στοίχημα και για τον ίδιο.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Άκης Μπελεγρίνης ευχαρίστησε την ΕΠΣΚ, ενώ δεν ξέχασε και τον σύλλογο του, τον ΑΟ Πάγου, όπου δεν γίνεται να συνεχίσει να εργάζεται λόγω του ασυμβίβαστου:

«Θέλω να ευχαριστήσω το συμβούλιο της ΕΠΣ Κυκλάδων και τον πρόεδρο Ρένο Φρέρη για την τιμή που μου έκαναν. Ελπίζω όλοι μαζί μέσα από την συνεργασία να φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Πάγου και όλο το συμβούλιο για την συνεργασία που είχαμε και ειδικά τον άμεσο συνεργάτη μου και υπεύθυνο όλα αυτά τα χρόνια κ. Λεωνίδα Βαρθαλίτη».

0c568d213c130c8a2257b40e88bd0b8e_XL_1_933fd.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares