Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 17:31

Έκλεισε Χατζηεμμανουήλ ο «Φονέας»

Ομάδα νεανική με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχουν δείξει τα διαπιστευτήρια τους δημιουργεί ο Φωστήρας.

Η ομάδα του Ταύρου βάσει πλάνου που έχει δώσει ο προπονητής Θύμιος Γεωργούλης προσπαθεί να εντάξει στο δυναμικό του παίκτες που έχουν την εμπειρία να.. σταθούν στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μετά τη συμφωνία με τους Μπερνιδάκη, Παληγεώργο, Σάμιο και Αθανασόπουλο, η ομάδα του Ταύρου φαίνεται ότι κλείνει τη δυάδα των γκολκίπερ αφού στα γραφεία της ομάδας στο Σπύρος Γιαλαμπίδης βρέθηκε ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ και υπέγραψε συμφωνητικό συνεργασίας με το σωματείο.

Ο θηριώδης πορτιέρο που πορτιέρο που πέρυσι είχε 6 συμμετοχές στους Αγιους Αναργύρους, ανήκει στην ΑΕΚ όπου έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, με την Ένωση να παραχωρεί με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο τον ποδοσφαιριστή.

Ο διεθνής με τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα νέων και παίδων, είναι δεδομένο ότι θα ξεχωρίσει από την πρώτη κιόλας ημέρα αφού διακρίνεται για το πάθος του και τη δουλειά εντός γηπέδου.

Έχοντας αρκετά καλή παρουσία, ο Χατζηεμμανουήλ θα έχει την ευκαιρία να ενταχθεί στο ρόστερ ενός ιστορικού συλλόγου προκειμένου να δουλέψει και να έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει το όνειρο του.

Σημαντικό ρόλο στη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή έπαιξε ο ατζέντης του, Παναγιώτης Τσάλας.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares