Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 13:27

Ευγένιος Ρηγούτσος ο 7ος ποδοσφαιριστής που υπέγραψε στην Ελλάς Σύρου

Την 7η του μεταγραφή ανακοίνωσε ο ΑΠΟ Ελλάς Σύρου, καθώς πριν λίγο απέσπασε την υπογραφή του Συριανού επιθετικού Ευγένιου Ρηγούτσου.

Το κείμενο της ανακοίνωσης:

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ευγένιο Ρηγούτσο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που στη νέα μας προσπάθεια, προσθέσαμε στο ρόστερ μας, έναν πρωταθλητή Πειραιά με την φανέλα του Α.Ο Καραβά.

Ο Ευγένιος Ρηγούτσος παλαιότερα έχει φορέσει την φανέλα της Σύρος 2002, Άγιαξ και Πάγου, πριν μετακομίσει στον Καραβά όπου είχε εκπληκτικές εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα στο βιογραφικό του έχει προσθέσει το Κύπελλο Πειραιά που κατέκτησε με τον Α.Ο Καραβά στο γήπεδο Καραϊσκάκης, ενώ δυο χρονιές ήταν ο πρώτος σκόρερ της Πειραιώτικης ομάδας. Στην συνέχεια επέστρεψε στην Σύρο, όπου την περσινή χρονιά αγωνίστηκε για λογαριασμό του Α.Ο Σύρου.

Ο Ευγένιος Ρηγούτσος γίνεται ο 7ος ποδοσφαιριστής που ανακοινώνεται από την ομάδα μας μετά τους Κυριάκο Μανουδάκη, Λεονάρδο Πρίντεζη, Βασίλη Κοτζαπαναγιώτη, Χαράλαμπο Παράβαλο, Λευτέρη Καραμολέγκο και Λευτέρη Μπάιλα.

Τον καλωσορίζουμε την οικογένεια μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Με εκτίμηση για την Διοίκηση της Α.Π.Ο ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ

1e42d195318812346214d375651a9e7c_XL_b3f9b.jpg

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares