Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 19:07

Ευγένιος Ρηγούτσος: Έμεινα στη Σύρο για να βοηθήσω στο ξεκίνημα της ιστορικής αυτής ομάδας

Παίκτης της Ελλάς Σύρου είναι και επίσημα εδώ και λίγες ώρες ο Ευγένιος Ρηγούτσος, που αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα την προσπάθεια που θα κάνει το ιστορικό σωματείο της πρωτεύουσας των Κυκλάδων στην πρώτη χρονιά επαναδραστηριοποίησης του μετά από πολλά χρόνια απραξίας.

Ο 24χρονος ικανότατος επιθετικός, έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον ΑΟ Πάγου, ενώ στη συνέχεια γνώρισε μεγάλες επιτυχίες με τη φανέλα του ΑΟ Καραβά στα πρωταθλήματα και στο κύπελλο του Πειραιά, το οποίο και κατέκτησε.

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν πέρυσι ο ΑΟ Σύρου, όπου δεν αγωνίστηκε σε πολλά ματς λόγω της στρατιωτικής θητείας που εκπλήρωσε.

Ο Ρηγούτσος, που είχε αρκετές προτάσεις από ομάδες της Αθήνας και του Πειραιά, δηλώνει αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του, ενώ είναι από εκείνους που υποστηρίζουν ότι το νησί μπορεί να έχει μία ομάδα που θα ξεχωρίζει σε υψηλό επίπεδο.

1e42d195318812346214d375651a9e7c_XL_efe8d.jpg

Σε μία μίνι συνέντευξη που έδωσε στο sportcyclades.gr ο Συριανός ποδοσφαιριστής, μίλησε γαι τους λόγους που είπε το ναι στην Ελλάς Σύρου, ενώ αναφέρθηκε και στην πρώην του ομάδα τον ΑΟΣ:

-Τι έπαιξε ρόλο και αποφάσισες να πεις το Ναι στην πρόταση της Ελλάς Σύρου;

«Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση από σήμερα να είμαι και επίσημα στο δυναμικό της ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ. Παρόλο που είχα προτάσεις από Αθήνα και Πειραιά (εκ των οποίων και ομαδες της Γ' Εθνικής) προτίμησα να μείνω στο νησί προκειμένου να βοηθήσω τον κ. Ζιάβρα και τον κ. Πύργο σε αυτό το νέο ξεκίνημα της ιστορικής αυτής ομάδας, γιατί πραγματικά πιστεύω ότι μπορούν να κάνουν καλύτερο το Συριανό ποδόσφαιρο. Επίσης, σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία ανθρώπων όπως ο κ. Βουτσίνος που τον θεωρώ από τους ικανότερους προπονητές των Κυκλάδων και ο κ. Λυγνός που κατέχει τεράστια ποδοσφαιρική εμπειρία έχοντας παίξει στο ανώτατο επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

-Δεδομένο ότι η Ελλάς θα ξεκινήσει από τη β' κατηγορία θεωρείς ότι θα πρέπει ο στόχος της ανόδου να είναι μονόδρομος;

«Ο στόχος της ομάδας σαφώς και είναι η άνοδος στην Α' κατηγορία, μία καλή πορεία στο Κύπελλο, αλλά και να δημιουργηθεί μια καλή βάση για το μέλλον».

-Πιστεύεις ότι η Σύρος χρειαζόταν ακόμα μία ομάδα;

«Στο αν η Σύρος χρειαζόταν μία ακόμη ομάδα μπορεί να έρθω σε αντίθεση με πολλούς, πάντως η προσωπική μου άποψη είναι ότι η Σύρος θα μπορούσε να έχει μία ομάδα με την καλύτερη διοίκηση, τους καλύτερους παίκτες και το καλύτερο προπονητικό team. Και επειδή είμαι σίγουρος οτι η Σύρος τα κατέχει όλα αυτά, αυτή η ομάδα θα πρωταγωνιστούσε στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και όχι μόνο, είτε αυτή λεγόταν ΕΛΛΑΣ, είτε ΑΟΣ, είτε ΠΑΓΟΣ».

-Ο κόσμος Σύρου θα στηρίξει την προσπάθεια που θα κάνετε;

«Ελπίζω οτι ο κόσμος της Σύρου θα στηρίξει την ομάδα σε αυτό το ξεκίνημα, γιατί πραγματικά το σωματείο αποτελείται απο ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο και όπως όλοι γνωρίζουμε η ΕΛΛΑΣ είναι μία από τις ιστορικότερες ομάδες του νησιού».

-Τι κρατάς από το πέρασμά σου από τον ΑΟ Σύρου;

«Παρόλο που την περσινή σεζόν υπηρετούσα την στρατιωτική μου θητεία και δεν μπόρεσα να βρίσκομαι σε όλα τα παιχνίδια, κρατάω την καλή συνεργασία μου με την διοίκηση και το άψογο κλίμα που υπήρχε με τους συμπαίκτες-φίλους που πραγματικά ειναι αξιοζήλευτο απο άλλες ομάδες. Τέλος, θέλω να ευχηθώ υγεία και επιτυχίες στους παλιούς μου συμπαίκτες και καλή σεζόν στην ομάδα του ΑΟΣ και εύχομαι φέτος να κατακτήσουν οτι δεν καταφέραμε πέρυσι μαζί».

f4caaf5923aee0b627b91ff413feae1d_XL_d37bf.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares