Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 22:26

Ανανέωσε ο Καραβάς και έγινε ρέκορντμαν στις Κυκλάδες

Στον πάγκο του ΑΣ Ίου για ακόμη μία χρονιά θα βρίσκεται ο Θόδωρος Καραβάς, αφού σήμερα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας όπου υπήρξε ταύτιση απόψεων σε όλα τα επίπεδα.

Ο Θόδωρος Καραβάς έχει σημειώσει ένα μοναδικό ρεκόρ στις Κυκλάδες, αφού είναι ο μακροβιότερος προπονητής σε πάγκο ομάδας. Συνολικά ο έμπειρος κόουτς συμπληρώνει φέτος 17 χρόνια στον πάγκο τους ΑΣ Ίου, όπου με μικρά διαλύματα βρίσκεται από το 2002.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο s.c., ο Θόδωρος Καραβάς οριοθέτησε τον στόχο της ομάδας και το δικό του πλάνο όσο αφορά το ποδόσφαιρο στην Ίο, λέγοντας:

«Δέχθηκα την πρόταση της διοίκησης και ανανέωσα τη συνεργασία, έχοντας ως στόχο να αφήσω τη δική μου παρακαταθήκη στο Νιώτικο ποδόσφαιρο, αναδεικνύοντας συνεχώς ταλέντα από το νησί. Ο στόχος της ομάδας ταυτίζεται με τα σικά μου πιστεύω, συνεπώς θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο γαι να ευχαριστιέται ο κόσμος και να αναδείξουμε ταλέντα».

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό η προετοιμασία του ΑΣ Ίου θα ξεκινήσει στις 1 Σεπτεμβρίου, ενώ στα τμήματα υποδομών θα υπάρξει συνεργασία με τον προπονητή, Γιάννη Σακιριανό.

253bc4e1426b4d40b9e32644ff5baf7e_XL_80f1f.jpg

 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares