Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019 00:54

Προφορική συμφωνία με Ντούνια ο Πανθηραϊκός

Στον Πανθηραϊκό σιγά-σιγά ετοιμάζονται για την έναρξη της προετοιμασίας που προγραμματίζεται για το τέλος της προσεχούς Παρασκευής (17.30 γήπεδο Πανθηραίκού), ωστόσο, ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται.

Στο πλαίσιο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ποδοσφαιριστής της ομάδας θα πρέπει να θεωρείται ο Γιώργος Ντούνιας. Ασφαλώς πρόκειται για νεαρό μεσοεπιθετικό αριστεροπόδαρο, που μπορεί βάσει των σωματικών του προσόντων να καλύψει όλη την αριστερή πλευρά και να παίξει και στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο Ντούνιας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε άνηκε στο δυναμικό της ΑΕ Πετραλώνων που τερμάτισε στην 2η θέση του πρωταθλήματος Α' ΕΠΣΑ πισω από την πρωταθλήτρια Κηφισιά, έχοντας αγωνιστεί σε 11 ματς πετυχαίνοντας μάλιστα και 2 γκολ.

Στο α' εξάμηνο της περσινής περιόδου έπαιξε στην ΑΕ Μοσχάτου που κατέκτησε τον τίτλο στην Α' ΕΠΣ Πειραιά, έχοντα αγωνιστεί σε 11 ματς πετυχαίνοντας και δυο γκολ. Μεταξύ άλλων έχει περάσει από Καραβά και Ατρόμητο Πειραιά και εκτιμάται ότι θα βοηθήσει σημαντικά το σύλλογο της Σαντορίνης.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares