Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019 16:26

Δημήτρης Μανδαμαδιώτης: "Ταύτιση φιλοσοφίας και στόχων με τον Ιερόθεο"

Είναι από τους αθλητές που σε αυτό το επίπεδο, το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής.

Άλλωστε, για έναν τελειόφοιτο γυμναστικής ακαδημίας που ειδικεύεται σε αθλητές αναπτυξιακών ηλικιών και δίνει βάση μεγάλη σε παιδιά με ειδικές ανάγκες, ο αθλητισμός είναι κάτι που αποτελεί καθημερινότητα στη ζωή του.

Ο Δημήτρης Μανδαμαδιώτης είναι ο ποδοσφαιριστής που αναφερόμαστε ο οποίος για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν βρίσκει στέγη στο γήπεδο της Χωράφας για λογαριασμό του Άγιου Ιερόθεου.

Έχοντας κάνει τα πρώτα του βήματα στον Ιάσονα Αγίου Φανουρίου, πριν μετακινηθεί στον Ηλυσιακό για να καταλήξει εν τέλει στον Ιερόθεο, ο ικανότατος μπακ-χαφ αποτελεί ίσως έναν από τους πιο βελτιωμένους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ του συλλόγου.

Πριν από μερικές ημέρες ανανέωσε τη συνεργασία του με το σύλλογο και ο ίδιος εξήγησε τους λόγους, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Γιατί έμεινες στον Ιερόθεο;

Στον Ιεροθεο θα είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Έμεινα στην ομάδα καθώς από την πρωτη στιγμή των συζητήσεων διαπίστωσα ότι οι στόχοι της ομάδας συμπίπτουν με τους δικούς μου τόσο σε ομαδικό όσο και προσωπικό επίπεδο.

-Θεωρείς ότι είσαι έτοιμος ώστε να πραγματοποιήσεις μια ακόμη πιο ικανοποιητική σεζόν για να κάνεις το παραπάνω βήμα;

Θεωρώ πως είμαι έτοιμος να συμβάλλω στην πραγματοποίηση των στόχων που εχει θέσει η ομάδα στο επόμενο πρωτάθλημα, και μαζί με τους συμπαίκτες μου να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών. Προσωπικός στόχος είναι να βελτιώνομαι καθημερινά μέσα από τις προπονήσεις και την δουλειά, έχοντας βλέψεις για υψηλότερο επίπεδο.

-Τι θέλεις να σου φέρει η νέα σεζόν;

Αυτό που περιμένω για την νέα σεζόν είναι να ξεκινήσει και να τελειώσει με υγεία χωρίς τραυματισμούς, για μένα και όλα τα παιδιά που αγωνίζονται,  και να εκπληρώσουμε τους στόχους της Ομάδας.

-Ποιος είναι ο στόχος σου;

Στόχος της ομάδας  είναι να παρουσιαστεί όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται στο πρωτάθλημα καθώς πέρα από την διατήρηση πολλών παιχτών στο ρόστερ, έχουν ενσωματωθεί και παίχτες που μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα.

-Μπορεί η ομάδα να διεκδικήσει τον τίτλο;

Εκτιμώ πως θα είναι ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με ποιοτικές ομάδες αλλά εμείς από την πλευρα μας θα αγωνιζόμαστε σε κάθε αγωνιστική για την νίκη ανεξάρτητος αντιπάλου.

-Οι εντυπώσεις σου αυτά τα τρία χρόνια που βρίσκεται στο σύλλογο;

 Οι εντυπώσεις μου από τον συλλογο είναι ευχάριστες, έχουμε αντιμετωπίσει δυσκολίες τις οποίες λειτουργώντας ως οικογένεια έχουμε ξεπεράσει και με διακρίσεις που δείχνουν ότι η ομάδα σταδιακά ανεβαίνει επίπεδο σε όλους τους τομείς.

-Θεωρείς ότι η ακαδημίες του συλλόγου βρίσκονται σε καλό επίπεδο;

 Λόγω και της διετούς εργασίας στην Ακαδημία διαπίστωσα πως οι υποδομές της Ομάδας λειτουργούν σε επαγγελματικά πρότυπα με ανθρώπους εξειδικευμένους, που στοχεύουν πρωτίστως στη διαμόρφωση του χαρακτήρα και έπειτα στην αγωνιστική βελτίωση.

–Τι θα πρέπει να αλλάξει στο ποδόσφαιρο της Γ' Εθνικης

Θεωρώ πως το πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας έχει υποχρεώσεις τις οποίες δεν έχουν την δυνατότητα όλα τα σωματεία να καλύψουν, κάτι που δημιουργεί προβλήματα και στους ποδοσφαιριστές επαγγελματικές υποχρεώσεις με ερασιτεχνικές αμοιβές.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares