Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 23:32

Τάσεις φυγής από τον ΑΟ Σύρου... και ο Μπαλόπητας στην Ελλάς

Ο ένας μετά τον άλλον οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Σύρου μεταπηδούν στην Ελλάς Σύρου... τελευταίο παράδειγμα αυτό του Αντώνη Μπαλόπητα που μετά από μία μικρή στάση στον Πάγο επέλεξε και εκείνος με τη σειρά του την νεοσύστατη ομάδα του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ακόμη κάποιοι ποδοσφαιριστές που θέλουν να μετακομίσουν στην Ελλάς Σύρου, αλλά συναντούν εμπόδια σχετικά με τα δελτία τους. Πρόκειται για τους Συριανό Αντώνη και Κώστα και Γιώργο Δημητρακόπουλο, οι οποίοι ευελπιστούν τις επόμενες ημέρες να έχουν βρει λύση στο πρόβλημα τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι μετακινήσεις των: Μανουδάκη, Ρηγούτσου, Κοντζαπαναγιώτη και Μπάιλα, οι οποίοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν την ελευθέρα τους και να ενταχθούν στο δυναμικό της Ελλάς Σύρου, απολαμβάνοντας τη σιγουριά του νέου σωματείου και παράλληλα γλιτώνοντας από το φαινόμενο του ''one man show'' και της αβεβαιότητας που είναι η κατάσταση που όπως λένε πολλοί επικρατεί στον ΑΟΣ.

Επίσης έχουν ανακοινωθεί από την Ελλάς Σύρου οι: Λεονάρδος Πρίντεζης,  Χαράλαμπος Παράβαλος και Λευτέρης Καραμολέγκος, με τους παίκτες πλέον που ανήκουν επίσημα στο ρόστερ της ομάδα να αριθμούν τους 8.

Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου  για τη συνεργασία με τον Αντώνη Μπαλόπητα:

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Μπαλόπητα. Ότι και να πει κανείς γι αυτόν τον ποδοσφαιριστή είναι λίγο. Το βιογραφικό του και τα 4 πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει στην καριέρα του με 3 διαφορετικές ομάδες μαρτυρούν του λόγου το αληθές.

Τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήμα του Αντώνη έγιναν στην ομάδα μας την διετία 1992-94, όταν και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής των ομάδων μας στα πρωταθλήματα υποδομών (παιδικό). Σε ανδρικό επίπεδο, ο Αντώνης Μπαλόπητας αγωνίστηκε για 10 συνεχόμενα χρόνια στον Α.Ο Σύρου (1994-2004), όπου και κατέκτησε 1 πρωτάθλημα Κυκλάδων (2003-04). Το 2007 στέφθηκε ξανά πρωταθλητής Κυκλάδων με την ΜΕΓΑΛΗ ομάδα της Ελλάς Σύρου.

Την τετραετία 2008-2012 φόρεσε την φανέλα του Α.Ο Πάγου, πριν μετακομίσει στον Αίαντα Σύρου, όπου στην διετία που αγωνίστηκε (2012-14), αναδείχτηκε ξανά πρωταθλητής Κυκλάδων (2013-14). Το 2015 επέστρεψε ξανά στον Α.Ο Σύρου (για 3 χρόνια), όπου κέρδισε άλλο ένα πρωτάθλημα του Νομού μας (2016-17). Την περσινή περίοδο, ο Αντώνης Μπαλόπητας αγωνίστηκε ξανά με τα χρώματα του Πάγου.

Φέτος ήρθε η ώρα της μεγάλης επιστροφής. Ο Αντώνης επιστρέφει στην ομάδα με την οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, ΌΧΙ για να τελειώσει την καριέρα του, αλλά για να βοηθήσει την ομάδα να στεφτεί πρωταθλήτρια Β κατηγορίας στην πρώτη χρονιά μετά την μεγάλη επιστροφή.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με την ομάδα μας.

Με εκτίμηση για την Διοίκηση της Α.Π.Ο ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares