Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019 21:49

Πάτησε γήπεδο η Θύελλα Καμαρίου [pics-vids]

Με τον πήχη σαφώς ανεβασμένο σε σχέση με πέρυσι και με 11 νέους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της ξεκίνησε σήμερα και επίσημα η προετοιμασία της Θύελλας Καμαρίου.

IMG_0080uktjyht_cdcd1.jpg

Ο Βαγγέλης Χαντές, πλαισιωμένος με ένα πληρέστατο επιτελείο και ένα γεμάτο οπλοστάσιο, σήκωσαν τα μανίκια και ξεκίνησαν δουλειά, δείχνοντας με το καλημέρα ότι θα χυθεί πολλά κιλά ιδρώτας για να φτάσει το σύνολο στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η πρώτη ημέρα περιλάμβανε ένα πλήρες πρόγραμμα γυμναστικής με τον Χρήστο Παπαϊωάννου να τεστάρει τις αντοχές των παικτών, ενώ ο Βαγγέλης Χαντές συμπλήρωσε το πρόγραμμα με ασκήσεις τεχνικής και ταχτικής.

Το τεχνικό επιτελείο συμπληρώνουν ο βοηθός προπονητή  Δημήτρης Μπατζελής και ο Γυμναστής Σπύρος Μπεκρής που έχει αναλάβει ειδικά κομμάτια της προετοιμασίας.

Οι 11 νέες μεταγραφές πόζαραν για τον φακό του sportcyclades.gr, ενώ στις δηλώσεις τους που θα έχετε την ευκαιρία να δείτε σε επόμενες αναρτήσεις έκαναν λόγο για μία ομάδα που δουλεύει σε επαγγελματικό επίπεδο.

IMG_0213_98af9.jpg

Η νέα 11άδα παικτών είναι οι εξής:  Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, Παναγιώτης Τσιούλος, Γιάννης Καραλής, Δημήτρης Ηλιόπουλος, Ραφαήλ Ζέλο, Θεολόγος Τουγουντζόγλου, Αλεξης Αρκούδας,Βαγγέλης Παπαγγελής, Νίκα Μτσεντλισβίλι, Γιώργος Γεωργιάδης, Γιάννης Καμπεράι, Γκέραντ Μπουσάι.

Παρούσα στο γήπεδο και η διοίκηση της ομάδας, με τον πρόεδρο Μιχάλη θεοδωσιάδη, τον αντιπρόεδρο Στέφανο Γεροντακη, τον Γενικό Γραμματέα Βαγγέλη Φουστέρη, τον Γενικό Αρχηγό Κώστα Ρούσσο (Νταντή), τον Τεχνικό Διευθυντή Παναγιώτη Σκαφτούρο και τον έφορο υλικού Αρτέμη Δακουτρός.

IMG_0185hfgdfs_1be32.jpg

IMG_0152yjthgr_a11ca.jpg

IMG_0115uiyutyre_5a8f6.jpg

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ βίντεο από την πρώτη της Θύελλας Καμαρίου

 

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares