Σάββατο, 27 Ιουλίου 2019 21:59

Πρώτη με αισιοδοξία για τον Πανθηραϊκό [pics]

Με αισιοδοξία ότι, η 4η χρονιά στη Γ΄Εθνική θα αποτελέσει την καλύτερη παρουσία του συλλόγου στη κατηγορία η ομάδα της Σαντορίνης πραγματοποίησε σήμερα Σαββάτο 27/7 την επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Σιλεβίστα ξεκίνησαν με ένα ελαφρύ πρόγραμμα, αφού από αύριο μπαίνουν στα βαθιά από αύριο ξεκινώντας διπλές προπονήσεις.

Από πλευράς Διοίκησης το «παρών» έδωσαν αρκετά πρόσωπα του Διοικητικού Συμβουλίου. Από νωρίς βρέθηκαν στο γήπεδο ο νέος πρόεδρος Μάκης Βασαλάκης, ο επί 18 συναπτά έτη πρόεδρος και νυν γενικός γραμματέας Νίκος Καμπουράκης και ο Γεν. Αρχηγός Γιάννης Φουστέρης.

Δυναμικό παρόν έδωσαν και οι οργανωμένοι της ομάδας που προσέφεραν μία ξεχωριστή νότα με συνθήματα και καπνογόνα στα χρώματα του μπλε και του λευκού.

Από νωρίς βρέθηκε στο γήπεδο και ο Δημήτρης Φουστέρης, επίσης Γενικός Αρχηγός ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αποτελεί βασικό διοικητικό στέλεχος της οικογένειας του Πανθηραϊκού.

Παρόντες επίσης ήταν ταμίας Νίκος Μαρτίδης, ο Έφορος Υλικού Νίκος Βλάχος και ο Υπεύθυνος Ακαδημιών Άκης Ξαγοράρης.

IMG_0265gfmhdfgd_68536.jpg

Παρόντες και τα 11 νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ενώ κανονικά στο πρόγραμμα μπήκε ο Στέλιος Γκίκας, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και μάλιστα ήταν αυτό που συμβολικά πάτησε πρώτος τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Φηρών.

IMG_0241_81250.jpg

Τα νέα πρόσωπα: Νίκος Βαλαβανοπουλος, Γιάννης Κορέτα, Γιώργος Ντούνιας, Στέφανος Κορακιανίτης, Αλέξανδρος Γεωργαντής, Αντώνης Παπασάββας, Παναγιώτης Τσιμικλής, Γιώργος Περιάλης, Παναγιώτης Ντούνης, Τζόι Σεΐτι, Μανώλης Νομικός.

IMG_0250gfyutr_2636a.jpg

Σε ρόλο ισορροπιστή οι 10αδα που παρέμεινε στο ρόστερ του συλλόγου από την περσινή επιτυχημένη σεζόν. Οι: Παληγεωργος, Γκίκας, Ζωντός, Χούσα, Κόντη, Μπιρμπίλη, Λαμπρόπουλος, Χουζούρης, Λούκα, Τέρν, γνωρίζουν πολύ καλά τι εστί Πανθηραϊκός και καλούνται να μεταφέρουν το κλίμα στους νέους τους συμπαίκτες.

IMG_0245ghfgdfseth_8306c.jpg

Όσο για τους μικρούς: Χατζηλαζαριδη Αβέρκιο, Ανδρέα Φέγγη, Άγγελο Βαμβακούση, Άρη Ζεκιράι και Άγγελο Κρεμμυδα, τα λόγια είναι περιττά και η περηφάνια των ανθρώπων της ομάδας μεγάλη, καθώς 5 παιδιά από τα σπλάχνα του συλλόγου που έχουν διδαχθεί το ποδόσφαιρο στη συνεργαζόμενη με τον Πανθηραϊκό ακαδημία της Playland, συμμετείχαν στην πρώτη της ομάδας. Σημειωτέων ότι οι τρεις είναι 14χρονοι, ο Κρεμύδας 15 ετών και ο Χατζηλαζαρίδης 17, με τον τελευταίο να ετοιμάζεται μάλιστα να μετακομίσει στη Δράμα, όπου θα πάρει μεταγραφεί σε ομάδα του Νομού.

Στις δηλώσεις που παραχώρησαν στο sportcyclades.gr, διοικούντες, ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο, η πεποίθηση ότι φέτος θα είναι μία ιδανική χρονιά για τον Πανθηραϊκό ήταν κοινή...

Φωτογραφίες

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares