Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019 20:36

Αλέξης Κωνσταντόπουλος: "Στόχος η γρήγορη παραμονή για τον Πύργο"

Παρότι έχει χαρακτηριστεί από την... πιάτσα ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Γ Εθνική, παρ' όλα αυτά, στον ΑΟ Πύργου ζουν το δικό τους όνειρο το οποίο δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με μακροπρόθεσμους κι υψηλούς στόχους.

Ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος προσπαθεί να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του μέσω των δηλώσεων που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας δείχνοντας με αυτό το τρόπο ότι θα επιδιώξει να δημιουργήσει και φέτος μια ομάδα με αρχή, μέση και τέλος, έχοντας συνοχή στις γραμμές και ανταγωνιστικό προσωπο.

Το σχολιο του

Ξεκάθαρος, ρεαλιστικός και ανταγωνιστικός στόχος της ομάδας είναι να σωθεί και μαθηματικά όσο πιο γρήγορα μπορεί και να το πετύχει παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες. Η ομάδα είναι στη δεύτερη χρονιά από την ημέρα που επαναδραστηριοποιήθηκε και προσπαθεί να καθιερωθεί στην κατηγορία δίνοντας μεγάλη σημασία στο οργανωτικό κομμάτι αλλά και στη διατήρηση μιας οικογενειακής κατάστασης που έχουμε κληρονομιά από την προηγούμενη χρονιά".

Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, ο κ. Κωνσταντόπουλος είπε: "Μεταγραφική ομάδα κινείται με μεγάλη προσοχή αφού δεν θέλουμε να χαθεί το "Πυργιανό" στοιχείο και αποκτούνται παίκτες οι οποίοι εκτός από καλοί ποδοσφαιριστές είναι και άψογοι χαρακτήρες".

Στη συνέχεια εξέφρασε την αποψη του για το πρωτάθλημα λέγοντας: "Το νέο πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερες ανταγωνιστικό και δίκαιο αφού η καλύτερη ομάδα και αυτή με την μεγαλύτερη διάρκεια θα κατακτήσει τον τίτλο αντίθετα με τα προηγούμενα χρόνια όπου τα πάντα κρίνονταν σε ένα ματς όπου όποιος ήταν σε καλύτερη ημέρα θα κέρδιζε. Θεωρώ ότι οι 3 ομάδες που θα κυνηγήσουν τον τίτλο και την άνοδο θα είναι ο Πανναξιακός, ο ΑΟ Μυκόνου και ΑΟ Σύρου με μεγαλύτερο προβάδισμα στην ομάδα της Νάξου".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μετακίνηση του Μανώλη Νομικού στον Πανθηραϊκό και στην προσπάθεια της ΕΠΣ Κυκλάδων για την αναβάθμιση του πρωταθλήματος λέγοντας

"Θέλω επίσης να ευχηθώ καλή επιτυχία στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Μανώλη Νομικό και να τονίσω για εμάς είναι μεγάλη απώλεια όχι μόνο αγωνιστικά και στο κομμάτι των αποδυτηρίων αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που είναι γεννημένος ηγέτης. Τέλος να ευχηθώ να γίνει ένα ωραίο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα αντάξιο της ιστορίας των ομάδων αλλά και της προσπάθειας που κάνε η διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων για την αναβάθμιση του αθλήματος'. 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares