Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 16:44

Χρήστος Γκασούκας: Να επιστρέψει ο Πανναξιακός εκεί που του αξίζει

Ακόμα ένα δυνατό ''όπλο'' πρόσθεσε στην επιθετική του γραμμή ο Πανναξιακός Α.Ο., καθώς πριν λίγο ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον επιθετικό, Χρήστο Γκασούκα.

Ο 21χρονος κατάγεται από την κατοχή Μεσολογγίου και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ένα πλούσιο βιογραφικό.

Ο νεαρός είναι ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει καλά ο Δημήτρης Σκούνας από την θητεία του στην Γ΄Εθνική με τον Ναυπακτιακό και αναμένεται να δώσει πολλε΄ς λύσεις πλαισιώνοντας την ήδη ποιοτική γραμμή κρούσης του Πανναξιακού.

 Λίγο μετά την υπογραφή του στη νέα του ομάδα ο Χρήστος Γκασούκας μίλησε στο sportcyclades.gr, τονίζοντας τους λόγοςυ που είπε το ναι στην πρόταση του Πανναξιακού:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Πανναξιακό. Το γεγονός ότι είχα συνεργαστεί ξανά με τον κύριο Σκούνα, αλλά και η επαγγελματική προσέγγιση που μου έκανε η ομάδα έπαιξαν σημαντικό ρόλο για να συμφωνήσω», είπε ο Χρήστος Γκασούκας, και συνέχισε:

«Ο Πανναξιακός είναι ομάδα υψηλού επιπέδου και αυτό που θέλω να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να επιστρέψει στις μεγαλύτερες κατηγορίες, δηλαδή εκεί που αξίζει».

Για τον κόσμο του Πανναξιακού είπε:

«Γνωρίζω ότι ο Πανναξιακός είναι μία ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο. Πιστεύω με την βοήθεια της εξέδρας θα τα καταφέρουμε και τους θέλουμε όλους δίπλα μας σε αυτό που ξεκινάμε».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares