Κυριακή, 04 Αυγούστου 2019 13:38

Από τα σπλάχνα της ομάδας στη Γ΄ Εθνική τα ''φυντάνια'' της Θύελλας Καμαρίου

Η προετοιμασία της Θύελλας Καμαρίου συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και τον Βαγγέλη Χαντέ και τους συνεργάτες του να έχουν επικεντρώσει αρχικά στην προετοιμασία των ποδοσφαιριστών προτού μπουν στο δεύτερο στάδιο που θα είναι το μοντάρισμα της ομάδας.

Ανάμεσα στο ποιοτικό ρόστερ της Θύελλας ο Βαγγέλης Χαντές, έχει την ευκαιρία να δουλέψει και με 4 ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας, την ακαδημία της. Άλλωστε στο Καμάρι αποτελεί κοινή προσπάθεια και στόχο η ανάπτυξη των ακαδημιών, όπου η πρόσφατη συνεργασία με τον ΠΑΟΚ ανοίγει τον δρόμο της περαιτέρω αναβάθμισης των τμημάτων.

Οι 4 ποδοσφαιριστές που συμμετάσχουν στην προετοιμασία του ανδρικού τμήματος είναι οι: Χριστόφορος Γεροντάκης (2003 Επιθετικός), Κέβιν Κόντρα (2002 Τερματοφύλακας), Πρόδρομος Τσάμογλου (2004 Μεσοεπιθετικός) και Βαγγέλης Αργυρός (2003 Επιθετικός).

Το sportcyclades.gr μίλησε με τους νεαρούς για την εμπειρία τους:

Χριστόφορος Γεροντάκης: «Είναι πολύ διαφορετικά από πέρυσι γιατί έχουμε αλλάξει την ομάδα σε όλα τα πράγματα έχουμε φέρει πολύ καλούς παίχτες και πολύ καλούς προπονητές και εμείς οι μικρή περνούμε πολλές εμπειρίες που κάνουμε προπονήσεις με τόσο καλούς παίχτες».

Πρόδρομος Τσάμογλου: «Για εμένα είναι κάτι πρωτόγνωρο αυτό, θεωρώ πως είναι τρομερή εμπειρία να συμμετάσχω στο αντρικό τμήμα με τόσο καλούς ποδοσφαιριστές και προπονητικό τιμ. Έχω να διδαχθώ πολλά πράγματα δίπλα τους και να γίνω ακόμα καλύτερος. Έχω μάθει να δουλεύω σκληρά και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος».

Κέβιν Κόντρα: «Είμαι υπερήφανος που ανήκω σε αυτήν την ομάδα. Οι άνθρωποι της με έχουν βοηθήσει αρκετά και με βοηθούν ακόμα για να πετύχω τον στόχο μου και αυτό που θέλω. Σε όλα τα κομμάτια. Φέτος για μένα είναι καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά. Και ελπίζω να φτάσουμε εκεί που πρέπει να φτάσουμε».

Βαγγέλης Αργυρός: «Φέτος όλα στην ομάδα είναι πολύ πιο επαγγελματικά, δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις και με όλους αυτούς τους καινούργιους και έμπειρους παίχτες θα βελτιωθούμε και εμείς οι μικρότεροι».

 

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares