Κυριακή, 04 Αυγούστου 2019 17:01

Θύελλα Καμαρίου: Πρώτο τεστ στις 11/8 με Πανθηραϊκό (18.30 γηπ. Καμαρίου)

Ο πρώτος κύκλος προετοιμασίας στη Θύελλα Καμαρίου έκλεισε. Τα κεφάλια από τις 25/7 έχουν μπει μέσα στην ομάδα της Σαντορίνης αφού υπάρχει στοχος ο πρωταθλητισμός και τα πάντα θα πρέπει να δουλεύουν ρολόι. Τα πρώτα κομμάτια δουλειάς αρχίζουν και φαίνονται με τους παίκτες καθημερινά να δείχνουν μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις.

Σήμερα μάλιστα, Κυριακή 4 Αυγούστου από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία, οι Καμαριανοί απολαμβάνουν το πρώτο τους ρεπό, με τον Βαγγέλη Χαντέ και τους γυμναστές, Παπαϊωάννου και Μπεκρή να βλέπουν πρωί απόγευμα τους παίκτες να χύνουν αρκετό ιδρώτα. 

Όσον αφορά το Στάθη Φίλων, παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε τις πρώτες ημέρες επέστρεψε κανονικά, ενώ σε άλλα θέματα που αφορούν την ομάδα για την Κυριακή 11 Αυγούστου στις 18.30 έχει προγραμματιστεί το πρώτο φιλικό όπου αντίπαλος θα είναι ο συντοπίτης Πανθηραϊκός, με το ματς να λαμβάνει χώρα στο γήπεδο του Καμαρίου.  

Ο Βαγγέλης Χαντές γνωρίζει ότι θα δοθεί η πρώτη ευκαιρία ώστε εξαχθούν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα με τον ίδιο να δηλώνει στην ιστοσελίδα μας τα εξής: "Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση που δείχνουν οι παίκτες. Καθημερινά δείχνουν ότι προσπαθούν και από την πλευρά μας είμαστε ευχαριστημένοι διότι δεν υπάρχουν τραυματισμοί. Έχουμε δουλέψει σε κάποια κομμάτια αλλά είμαστε ακόμη στην αρχή και η συνέχεια θα είναι δυσκολότερη για όλους μας". 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares