Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2019 19:09

Νίκος Μοστράτος: "Να είναι ο Νηρέας στις θέσεις ανόδου"

Στις 2 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία στο Νηρέα Πάρου αφού ο Νίκος Μοστράτος αναμένεται να... τρέξει τους ποδοσφαιριστές του για να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις συνθήκες της Β' κατηγορίας.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα είτε στις 31 είτε την 1η Αυγούστου, θα γίνει συνάντηση του τεχνικού επιτελείου με τους ποδοσφαιριστές στα γραφεία του συλλόγου στη Νάουσα προκειμένου να παραδοθεί στους τελευταίους το πρόγραμμα της εκγύμνασης  της προετοιμασίας.

Μάλιστα οι προπονήσεις θα γίνονται σε δυο γκρουπ αφού όσοι απασχολούνται με επαγγελματικές δραστηριότητες και δεν μπορούν να συμμετέχουν το απόγευμα θα γυμνάζονται το πρωί.

Από εκεί και πέρα, και με βάση τα όσα μας τόνισε ο προπονητής Νίκος Μοστράτος στόχος του Νηρέα θα αποτελέσει να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και να πλασαριστεί στις θέσεις που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου στην Α' κατηγορία.

Το κειμενο

"Στόχος αποτελεί να συνεχιστεί η δουλειά η περσινή. Οι βάσεις πρέπει να συνεχίσουν να είναι οι ίδιες και η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει τη λειτουργία της. Σκοπός αποτελεί να βρεθούμε στις θέσεις των μπαράζ ανόδου. Να συνεχίσουμε να έχουμε καλό κλίμα και τις βάσεις που βάλαμε να έχουμε συνέχεια σαν σύνολο". 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares