Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2019 22:57

Κατεβάζει την Κ18 στην Β' κατηγορία ο Πανθηραϊκός

Τα τελευταία χρόνια και από τη στιγμή που συνεργάστηκε και ενώθηκε με την Playland ο Πανθηραϊκός μόνο όφελος είχε.

Αρκετοί παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του διακρίθηκαν με την Μικτή ομάδα είτε έχοντας σημειώσει μεγάλες επιτυχίες όπως ο Αβέρκιος Χατζηλαζαρίδης που τερμάτισε στην 3η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος πριν από δυο χρόνια, είτε άλλα παιδιά που πρωταγωνίστησαν στις Κυκλάδες και διακρίθηκαν με τις επίλεκτες ομάδες της Ένωσης μας.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στα επόμενα χρόνια μετά την απόφαση που πάρθηκε από το διοικητικό συμβούλιο και έχει να κάνει με τη συμμετοχή της Κ18 στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας, πράγμα που θα μπορεί να πάρει σάρκα και οστά από φέτος χάρη στην απόφαση της Ένωσης να δώσει ποδοσφαιρικό χώρο στους ποδοσφαιριστές άνω των 16 ετών. 

Παίκτες όπως οι Κρεμμύδας, Βαμβακούσης και πολλά άλλα παιδιά θα πάρουν το χρίσμα για πρώτη φορά στο ανδρικό πρωτάθλημα προκειμένου να... ψηθούν και εφόσον το αξίζουν να μεταπηδήσουν στην α' ομάδα.

Βέβαια, όπως αναμένεται να συμπεριληφθεί στην προκήρυξη, αυτά τα παιδιά θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και στην Ανδρική ομάδα, αφού κάποια από αυτά ήδη συμμετέχουν στην προετοιμασία της [βλ. φώτο].

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares