Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2011 20:25

Άσφαιρος απέναντι στον ''Φονέα'' …

fosthras-pannaxiakos

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Πανναξιακός με αντίπαλο τον Φωστήρα στον Ταύρο και «κατρακύλησε» στην προ τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Δημήτρη Σκούνα φανέρωσε και πάλι τις συνήθεις επιθετικές αδυναμίες που εμφανίζει στα ως τώρα παιχνίδια που έχει δώσει και τελικά τα δύο (2) γκολ που δέχτηκε ο Πανναξιακός στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης ήταν αρκετά για να κρίνουν το αποτέλεσμα του αγώνα. Αν και οι ''Μπλε'' της Νάξου είχαν την κατοχή της μπάλας δεν κατάφερναν να απειλήσουν άμεσα την εστία του Μπόκου με αποτέλεσμα να τερματήσουν άλλο ένα παιχνίδι χώρις να πετύχουν τέρμα.

Η φάση του πέναλτι

{div float:left}{/div}Για τους Ναξιώτες η φάση του 21ου λεπτού, όπου ο Καρούσης κέρδισε πέναλτι και ο Κουτελιέρης δεν κατάφερε να το μετατρέψει σε γκολ, ήταν ίσως η φάση που τους σημάδεψε για το υπόλοιπο του παιχνιδιού και ουσιαστικά δεν έδειξαν ικανοί να βρουν απαντήσεις απέναντι στην καλοστημένη άμυνα του Φωστήρα.

Γκολ από στημένες φάσεις

Για ακόμα  μια φορά ο Πανναξιακός δέχεται γκολ από στημένες φάσεις και μάλιστα αυτό έγινε δύο (2) φορές σήμερα αφού και τα δύο γκολ που πέτυχε ο Φωστήρας ήρθαν μετά από στημένες μπάλες και αδυναμία των αμυντικών του Πανναξιακού να τις αναχαιτίσουν από την περιοχή τους.

Αγώνας «σούπα»

{div float:left}{/div}Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του φωστήρα (μεταξύ αυτών και 50 Ναξιώτες), είναι σίγουρο ότι θα ξεχάσουν σύντομα αυτόν τον αγώνα που εκτός τις φάσεις των γκολ (Τερζής 15΄ , Δωροβίνης 39΄) και του δοκαριού από τον Τζαναβάρα στο 77΄, δεν είχε κάτι καλό να επιδείξει. Χαρακτηριστικό για την ποιότητα του αγώνα είναι οι 12 κίτρινες κάρτες που μοίρασε ο Βράκας.

Ανασυγκρότηση και αντεπίθεση

Πάντως αν προσέξει κάποιος το πρόγραμμα του Πανναξιακού θα παρατηρήσει ότι η ομάδα της Νάξου έχει ήδη αγωνιστεί με την πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα και στην συνέχεια έχει αγώνες «στα μέτρα του», από τους οποίους αναμένετε να αυξήσει την συγκομιδή βαθμών. Η αρχή θα γίνει με την Ηλιούπολη (εντ.), την επόμενη Κυριακή και στην συνέχεια αφού οι ''Μπλε'' εκτίσουν το ρεπό τους θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά τους: ΑΕ Κω (εκτ.), Μελίσσια (εντ.), Ρόδο (εκτ.) και Μύκονο (εντ.).

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Σκούνας): Θέμελης, Καζανάς, Κουφόπουλος (40' Πολυκρέτης), Τόσκας, Παπαδόπουλος, Κολιούσης (75' Κρητικός), Καρούσης, Κουτελιέρης, Σουσούνης, Στάμος, Κοττάκης (46' Κατσάνης)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Ψυρρόπουλος): Μπόκος, Κόπελας (85' Κούτρος), Κατσιγιάννης, Παπαδημητρίου, Τερζής, Χοτζάι, Τσοπανάκος, Τζαναβάρας, Ντεντόπουλος, Μπεθάνης (65ο Τζουμάκας), Δωροβίνης.

Αύριο θα αναρτηθεί φωτορεπορτάζ από τους αναποκριτές μας στο γήπεδο του Φωστήρα Ελένη Προμπονά και Μιχάλη Γρατσία.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares