Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2019 00:01

Και η πρωταθλήτρια Κ18 του ΑΟ Πάρου στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας

Σε μία ποδοσφαιρική υπέρβαση έχει αποφασίσει να προβεί η νέα διοίκηση του ΑΟ Πάρου που φέτος αναμένεται εκτός την συμμετοχή της Ανδρικής ομάδας και των αναπτυξιακών τμημάτων, να δηλώσει συμμετοχή και στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας.

Έτσι λοιπόν, μετά τον Πανθηραϊκό και ο ΑΟ Πάρου φέρεται να έχει λάβει αυτή τη σημαντική απόφαση, λαμβάνοντας ως ευκαιρία την απόφαση της ΕΠΣ Κυκλάδων την άδεια συμμετοχής των ομάδων Κ18 στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας.

Πρώτο μέλημα των ανθρώπων του συλλόγου, είναι τα παιδιά της Κ18 να παίρνουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους, πράγμα που δε συνέβαινε με το αδύναμο πρωτάθλημα της Κ18, ενώ τώρα θα υπάρχει η ευκαιρία σε κάποια παιδιά να συμμετέχουν ακόμη και στη ομάδα της Α΄κατηγορίας, φτάνει να έχει παρέλθει το υποχρεωτικό από τον ΚΑΠ εικοσιτετράωρο.

Άλλωστε, ο ΑΟ Πάρου διαθέτει παραδοσιακά δυνατή ομάδα στην Κ18, με πολλές διακρίσεις και την τελευταία εξ αυτών αν είναι η κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και το τι ακριβώς θα ισχύει θα το μάθουμε στην συμπληρωματική προκήρυξη της ΕΠΣ Κυκλάδων.

 

 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares