Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2019 17:37

Κυριάκος και Σαλταμάρας στην κάμερα του sportcyclades

Μετά την έναρξη της προετοιμασίας της Άνω Μερά στην Αθήνα, το sportcyclades.gr επισκέφθηκε και πάλι τους ''Μυκονιάτες'' που χύνουν καθημερινά πολλά κιλά ιδρώτα προκειμένου να προετοιμαστούν για το δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Μετά τον προπονητή της ομάδας κ. Νίκο Κωτσοβό, ο Σταμάτης Καλυμιώτης είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον πολύπειρο Τάσο Κυριάκο που αναμένεται να είναι ένα από τα ''βαριά χαρτιά'' της ομάδας, όπως και τον Στράτο Σαλταμάρα, που παρέμεινε στον σύλλογο και θα ζήσει μαζί του το ταξίδι στη Γ΄Εθνική.

Ήρθε να προσδώσει ποιότητα και εμπειρία στην ομάδα... ο Τάσος Κυριάκος αποτελεί μια σπουδαία μεταγραφή για την Άνω Μερά. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τους ανθρώπους της διοίκησης της ομάδας όσο και για τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Άνω Μερά ο Στράτος Σαλταμάρας μιλάει για τους φετινούς στόχους. Όπως λέει θέλουν να εξασφαλίσουν την παραμονή όσο γίνεται πιο γρήγορα ενώ απευθύνει και έκκληση στον κόσμο της Μυκόνου να σταθεί στο πλευρό της ομάδας και να στηρίξει την προσπάθειά τους.

Δείτε τη συνέντευξη:

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares