Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2019 22:36

Κοντά σε Τσόπελα ο Πανθηραϊκός

Στον Πανθηραϊκό σήμερα ήταν μια κρίσιμη ημέρα αφού άπαντες στο σύλλογο έμαθαν τον αντίπαλο τους στην α' φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ηλυσιακός ήταν η ομάδα που θα βρει απέναντι του ο σύλλογος από τη Σαντορίνη, με τη διοίκηση συγχρόνως να στρέφεται και σε μεταγραφικές ενέργειες προκειμένου να δώσει περισσότερο βάθος στο ποιοτικό δυναμικό του.

Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο Γιάννης Τσόπελας βρίσκεται πολύ κοντά στο να επιστρέψει στην ομάδα μετά από απουσία ενός έτους.

Ο ικανότατος μπακ που πέρυσι πραγματοποίησε 20 συμμετοχές με την φανέλα της Καλαμάτας έχοντας σημαντικό ρόλο στην πορεία της όλα δείχνουν ότι θα φορέσει και πάλι τη φανέλα της ομάδας του Πανθηραϊκού αφού απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να κλείσει το θέμα.

Εκτός από τον Πανθηραϊκό με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο β' εξάμηνο της περιόδου 2017-2018 παίζοντας 8 φορές, ο ''Τσόπε'' έχει περάσει από Καλαμάτα, Ζάκυνθο, Λαμία, Αναγέννηση Καρδίτσας και Ρόδο.

Ο 29χρονος άσος αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και θα συναντήσει στην ομάδα τον Παναγιώτη Τσιμικλή με τον οποίο φέτος έπαιξαν αντίπαλοι αφού ο τελευταίος άνηκε στο δυναμικό του Παναργειακού. 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares