Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019 13:42

Στην Ελλάς Σύρου ο Μιχάλης Ευριπιώτης

Σε μία εντυπωσιακή κίνηση προχώρησε η Ελλάς Σύρου, αφού ο Μιχάλης Ευριπιώτης είπε το ''ΝΑΙ'' και από τη νέα σεζόν θα φορά τη φανέλα της ιστορικής ομάδας.

Στις 27 Ιουλίου είχαμε γράψει για το ενδιαφέρον που είχαν δείξει οι άνθρωποι της Ελλάς για τον Ναξιώτη επιθετικό, το οποίο είχε αίσιο τέλος, αφού πριν λίγο ο Μιχάλης Ευριπιώτης πήρε το ''ΟΚ'' και από τον ΑΜΣ Φιλωτίου και πλέον αυτό που μένει είναι να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της μεταγραφής.

Ο Ευριπιώτης είναι πρώτη μεταγραφή της ομάδας εκτός Σύρου και η απόκτηση του αποτελούσε διακαή πόθο του Νίκου Ζιάβρα, ο οποίος μετά την θετική γνώμη του τεχνικού επιτελείου ολοκλήρωσε τη συμφωνία.

Ο 30χρονος χαρισματικός επιθετικός Μιχάλης Ευριπιώτης, αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στην γραμμή κρούσης της Ελλάς, όπου ο Νίκος Βουτσίνος βλέπει σιγά - σιγά να γεμίζει το οπλοστάσιο του. Προηγούμενες ομάδες του Ευριπιώτη είναι ο Πανναξιακός, ο ΑΜΣ Φιλωτίου, το Μαρκόπουλό και το Αιγάλεω.

Στα αξιοσημείωτα της μεταγραφής είναι ότι ο Μιχάλης Ευριπιώτης στα 17 του χρόνια έχει στερήσει ένα Κύπελλο στη νέα του ομάδα στον τελικό της σεζόν 2006-2007, όταν τότε είχε πετύχει 2 από τα 3 γκολ του Πανναξιακού στο 2-3 που έδωσε τον τίτλο στην ομάδα της Νάξου.

Ο Μιχάλης Ευριπιώτης τόνισε για την απόφαση του να συνεχίσει στην Ελλάς Σύρου:

«Για εμένα ήταν μία εύκολη απόφαση από τη στιγμή που μου αρέσουν οι προκλήσεις! Οι άνθρωποι της Ελλάς με προσέγγισαν με σοβαρότητα και από αυτά που είπαμε είδα πως έχουν στόχους και όραμα γι αυτή την ομάδα. Γνωρίζω την πλούσια ιστορία της Ελλάς Σύρου, αφού πρόκειται για έναν σύλλογο που στο παρελθόν έχει πετύχει μεγάλες διακρίσεις. Είμαι περήφανος που θα είμαι μέλος της κατά την επιστροφή της στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και υπόσχομαι ότι μαζί με τους συμπαίκτες μου θα κάνουμε το παν για να επιστρέψει αυτή η ομάδα εκεί που της αξίζει. Ένας ακόμη λόγος που δέχτηκα αυτή την πρόκληση - πρόσκληση είναι το γεγονός ότι θα είμαι συμπαίκτης με παλιούς φίλους τους οποίους σέβομαι και εκτιμώ τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου».

8624794dce6226f4a950025ebd3b668b_XL_2db47.jpg

Το βίντεο του τελικού, όπου ο Ευριπιώτης είχε σκοράρει 2 φορές 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares