Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019 18:51

Έρχεται το ''After Summer Moto Happening 2019'' από τη ΛΕΜΟΝ

Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό event της Νάξου,  θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις 20 - 22 Σεπτεμβρίου.

Ταξίδια με μοτοσυκλέτα παρέα με Έλληνες και Ελληνίδες μοτοταξιδευτές !

Επίσημοι καλεσμένοι που θα μας μιλήσουν , θα μοιραστούν μαζί μας τις εμπειρίες τους και θα μας μυήσουν στον κόσμο των οργανωμένων και ασφαλών μοτοταξιδιών !

Special αφιέρωμα : Γυναίκα και μοτοσυκλέτα !

Ένα τριήμερο γεμάτο εκδηλώσεις , live ψυχαγωγικά shows και φυσικά ... μοτοεκδρομές στο νησί !

20 με 22 Σεπτεμβρίου ο παλμός των δύο τροχών χτυπάει δυνατά στο νησί της Αριάδνης !

Μη λείψει κανείς !

Η δεύτερη ημέρα του τριημέρου περιλαμβάνει show ... Trial Show !!!

Κοντά μας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Πανελλήνιος πρωταθλητής 2018 σε Superbikes και Trial , ο μοναδικός στο είδος του Λευτέρης Πάππος!

Δυο λόγια απ'τον Λευτέρη :

«Για 2η συνεχόμενη χρονιά, έχω την τιμή να βρίσκομαι σε ένα από τα καλύτερα event του μοτοσυκλετισμού, στην όμορφη Νάξο. Είναι μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις που συμβαίνουν στην χώρα μας, είναι κυριολεκτικά ξεχωριστή, αλλά το πιο σημαντικό είναι η αγάπη του κόσμου που εισπράττεις, που σε κάνει να αισθανθείς πραγματικά ξεχωριστός.

Περιλαμβάνει κάθε είδους ενδιαφερόμενους για την μοτοσυκλέτα και τους ανθρώπους της, γιατί είναι μια γιορτή του μηχανοκίνητου κόσμου και τις οικογένειες τους, που περιβάλει τους παρευρισκομένους με αγάπη και φροντίδα, έτσι ώστε να σε κάνουν να νιώσεις ότι είσαι στο σπίτι σου! Όσο για εμάς τους αθλητές του μηχανοκίνητου αθλητισμού, είναι πραγματικά, μια εμπειρία μοναδική από κάθε άποψη.

Ειλικρινά σας ευχαριστώ για την πρόσκληση και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της τιμής που μου κάνετε. Συγχαρητήρια στην ΛΕΜΟΝ για την διοργάνωση!».

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πλευρό μας ... the one and only ... Thanasis Mourikis και Moto in Action !!!
Δυο λόγια απ΄το Θανάση .

"Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το After Summer Moto Happenig έρχεται να δώσει προέκταση στην καλοκαιρινή μας λίμπιντο, να μας φέρει πιο κοντά και παράλληλα να μας δώσει την ευκαιρία να απολαύσουμε την πανέμορφη Νάξο.
Φέτος η εκδήλωση μπαίνει στο καρνέ των θεσμών και η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Νάξου - ΛΕ.ΜΟ.Ν έχει ακόμα ένα λόγο να είναι περήφανηγια το μοτοσικλετιστικό αλλά και το πολιτιστικό της έργο.
Με θεματολογία το ταξίδι οι Ναξιώτες επέλεξαν μια ομάδα ταξιδευτών που ο καθένας τους αποτελεί ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο κεφάλαιο και όλοι μαζί μια σημαντική σελίδα της Ελληνικής μοτοσυκλετιστικής δράσης με την απόλυτη έκφραση και πόθο που είναι το ταξίδι και η ανεξαρτησία της επιλογής. 
Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που εκτός ότι θα παρευρεθώ και θα καλύψω τηλεοπτικά το event στο Moto in Action παράλληλα θα παρουσιάσω ζωντανά την εκδήλωση.
Ευχαριστώ θερμά την ΛΕ.ΜΟ.Ν για την τιμητική πρόσκληση και πρόταση.
Το 2ο After Summer Moto Happening είναι ένας από τους καλύτερους λόγους για να περάσουμε την “πόρτα του Αιγαίου”

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares