Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019 20:48

Κάρλα Ρουέδα: Θα εργαστούμε σκληρά για την επίτευξη των στόχων της ομάδας

Η Περουβιανή διαγώνιος του Πανναξιακού ΑΟΝ, Κάρλα Ρουέδα στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανακοίνωσή της από τον σύλλογο ευχαριστεί τον προπονητή της ομάδας κ. Οικονόμου, τον πρόεδρο κ. Ποτικιάν αλλά απευθύνει ταυτόχρονα και μήνυμα προς τους οπαδούς της ομάδας αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι η Κάρλα Ρουέδα,  και χαιρετίζω τους φίλους του Πανναξιακού AON. Είμαι πολύ ευχαριστημένη που παίζω τη νέα σεζόν θα αγωνιστώ στην Ελλάδα και στην ομάδα του Πανναξιακού.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κ. Ποτικιάν Γιώργο, τον προπονητή μου κ. Απόστολο Οικονόμου που ήρθε σε επαφή μαζί μου και έκανε ότι ήταν δυνατόν για να μπορέσω να είμαι στο σύλλογο,  αν και είχα αποφασίσει να μην αφήσω την χώρα μου αυτή τη χρονιά.

Ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας και ο προπονητής, η επιθυμία που διέκρινα σε αυτούς να δημιουργήσουν μία δυνατή ομάδα που θα φέρει διακρίσεις, είναι αυτό που με ώθησε και με ενθάρρυνε να δεχτώ την πρόταση τους.

Φίλοι της ομάδας της Νάξου, σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και θα σας δω πολύ σύντομα στη νησί. Είμαι πολύ χαρούμενη για την μεταγραφή μου και θέλω να βοηθήσω πολύ την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της.

Θυμηθείτε ότι όλοι μαζί παίζουμε, Αθλήτριες, Προπονητές, Διοίκηση, αλλά και εσείς οι φίλαθλοι του Πανναξιακού.  Όλοι μαζί θα εργαστούμε σκληρά για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Μην αμφιβάλλετε για αυτό.  Σας στέλνω την αγάπη μου από το Περού».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares