Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019 00:01

Γιάννης Ράμπιας: Στόχος μας μία θέση στην τετράδα

Με αφορμή την κλήρωση του Κυπέλλου Κυκλάδων και τη συμμετοχή της ομάδας στην Α΄κατηγορία, το sportcyclades.gr «ταξίδεψε» στην όμορφη Σέριφο για να μιλήσει με τον προπονητή του ΑΟ Σερίφου, Γιάννη Ράμπια.

Ο νεαρός τεχνικός, θα κάτσει για τρίτη χρονιά στον πάγκο της ομάδας που υπηρέτησε και ως ποδοσφαιριστής, με τη φετινή χρονιά να είναι η πιο δύσκολη όσο αφορά το επίπεδο της κατηγορίας, αλλά παράλληλα και αυτή που αποτελεί πρόκληση, όχι μόνο για τον ίδιο και την διοίκηση, αλλά και για ολόκληρο το νησί, που θα δει τις κορυφαίες ομάδες των Κυκλάδων να περνούν μέσα από το γήπεδο της Σερίφου.

a25ec444fe04de76d77e58c744ceea28_XL_c2b9a.jpg

Ξεκινώντας από την κλήρωση του Κυπέλλου και τον αγώνα της πρώτης φάσης με τον Πανσιφναϊκό, ο Γιάννης Ράμπιας, τόνισε: 

«Η απουσία του Πανσιφναϊκού για ένα χρόνο πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο και περίεργο παιχνίδι για εμάς, αλλά εγώ πιστεύω πολύ στην ομάδα μου και την ποιότητα της, τόσο στα παιδιά που υπάρχουν σε αυτή, όσο και στις προσθήκες που θα κάνουμε. Νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι και θα αντεπεξέλθουμε στον στόχο μας που είναι αν περάσουμε στην επόμενη φάση».

a4764b7634eccb87ef45fd8b7ab9f198_XL_5ce75.jpg

Με τον πήχη ψηλά, ξεκινά φέτος ο ΑΟ Σερίφου, καθώς όπως αναφέρει ο Γιάννης Ράμπιας όλοι στην ομάδα είναι συνειδητοποιημένοι για τις αυξημένες απαιτήσεις της κατηγορίας:

«Η φετινή χρονιά θα είναι σαφώς πιο δύσκολη και πιο απαιτητική. Τα παιδιά το έχουν εμπεδώσει αυτό και είναι όλοι έτοιμοι για την προετοιμασία μας που θα ξεκινήσει πρώτη του Σεπτέμβρη, δηλώνοντας έτοιμοι γι αυτή τη δύσκολη χρονιά. 

Οι στόχοι μας έχουν μεγαλώσει, οι απαιτήσεις είναι σαφώς μεγαλύτερες και ο πήχης είναι ψηλότερα φέτος για την ομάδα μας. Όλοι μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ο αντικειμενικός μας στόχος είναι μία θέση στην τετράδα».

Όσο αφορά τις ομάδες που βλέπει να πρωταγωνιστούν, ο Γιάννης Ράμπιας έχρισε τα εξής φαβορί:

«Σαφώς το όνομα του Πανναξιακού για εμάς είναι η πιο υπολογίσιμη δύναμη μαζί με τον ΑΟ Μυκόνου. Ο ΑΟ Σύρου είναι μία ομάδα την οποία δεν την έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ, αλλά γνωρίζουμε ποιος είναι και πιστεύω ότι είναι ανάμεσα στις τρεις καλύτερες».

edba3b7f20a6ff58c1ce214dfcf2806f_XL_5c7c2.jpg

Αναφορικά με την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας με έμψυχο υλικό, ο Γιάννης Ράμπιας αποκάλυψε ότι γίνονται ενέργειες για την απόκτηση 2-3 ακόμη ποδοσφαιριστών:

«Θα κάνουμε σίγουρα ακόμη δύο προσθήκες και ίσως μία τρίτη. Τίποτα ακόμα όμως δεν είναι δεδομένο». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΟ Σερίφου θα έχει την συνήθη ιδιομορφία για αυτόν που ισχύει κάθε χρόνο, καθώς οι ποδοσφαιριστές που θα διαμένουν στην Αθήνα θα προπονούνται από τον προπονητή ακαδημιών Μάκη Ιωακειμίδη.

 ec0f259ff5d29867dbafc0868951540e_XL_4d6b7.jpg

 

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares