Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 14:40

Συγχαίρει ΣΥΝΚΑ και Πανθηραϊκό ο Γιούχτας-Στήριξη σε Σιλεβίστα

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Γιούχτας ευχαρίστησε τις ομάδες της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και του Πανθηραϊκού που συμμετείχαν χθες στο "Μαρκομιχελάκειο" Τουρνουά, όπως επίσης και τη φιλανθρωπική ομάδα 'ΦΊΛΙΟΣ ΖΕΥΣ'.

Παράλληλα, η Αρχανιώτικη ομάδα εξέφρασε τη στηριξη της προς το Γιαννη Σιλεβίστα, προπονητή του Πανθηραϊκού με αφορμή την περιπέτεια που περνάει με τη μητέρα του η οποία αγνοείται εδώ και μερικούς μήνες.

Το δελτίο τύπου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για ακόμη μία χρονιά το «Μαρκομιχελάκειο Τουρνουά» που έχει γίνει πλέον θεσμός για τον Α.Ο. Αρχανών «Ο Γιούχτας» και πραγματοποιήθηκε φέτος με τη συμμετοχή του ΣΥΝΚΑ Χανίων και του Πανθηραϊκού την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019 στο γήπεδο Αρχανών .
Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Α.Ο. Αρχανών «Ο Γιούχτας» και στην δεύτερη ισοβάθμησαν ο ΣΥΝΚΑ Χανίων και ο Πανθηραϊκός .
Η κάλυψη της διοργάνωσης έγινε σε απ’ ευθείας μετάδοση (livestreaming) από το κρητικό video portal Crete2Day.com.

Ευχαριστούμε τις ομάδες του ΣΥΝΚΑ Χανίων και Πανθηραϊκού για την συμμετοχή τους, την φιλανθρωπική ομάδα «ΦΙΛΙΟΣ ΖΕΥΣ» που πλαισίωσε με την παρουσία της την διοργάνωση καθώς και το φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου που παρακολούθησε και στήριξε θερμά το τουρνουά.

Ιδιαιτέρως, ο προπονητής του ΑΟ Αρχανών «ο Γιούχτας» Μηνάς Πίτσος θέλει να ευχαριστήσει θερμά τις ομάδες και τους προπονητές τους κ. Αστέριο Θέμελη και Γιάννη Σιλαβίστα για την τιμή που μας έκαναν να συμμετέχουν στην διοργάνωση , και να ευχηθεί στον δεύτερο την καλύτερη έκβαση στην περιπέτεια που περνούν με την μητέρα του .

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων ΑΟ Αρχανών «ο Γιούχτας»

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares