Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 10:26

Από τη Σύρο στον Αστέρα Μαρμάρων ο Δημήτρης Κοσκινάς

Η χθεσινή μεταγραφή του Μάριου Παπαδόπουλου στον Αστέρα Μαρμάρων φαίνεται ότι ήταν μόνο η αρχή των όσων έχει σχεδιάσει για την ομάδα του ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, πρόεδρος, Βαζαίος Πετρόπουλος.

Και το δεύτερο μεταγραφικό χτύπημα του Αστέρα είναι γεγονός, καθώς η Παριανή ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον Συριανό ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κοσκινά, ο οποίος αποτελεί πλέον και επίσημα μέλος της.

Ο 19χρονος ακραίος χαφ, Δημήτρης Κοσκινάς έχει ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό Σύρου, μετέπειτα  Άγιαξ Σύρου και στη συνέχεια αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομών του ΑΟ Σύρου και του ΑΟ Πάγου. Ήταν μέλος της ανδρικής ομάδας της Σύρος 2002, όταν αυτή συμμετείχε στο πρωτάθλημα.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ο Δημήτρης Κοσκινάς, είπε: «Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα να παίξω σε μία ομάδα όπως ο Αστέρας Μαρμάρων, που έχει τη δική του πορεία στα Κυκλαδίτικα γήπεδα. Είναι ομάδα από το νησί από το οποίο κατάγομαι και θα κάνω ότι μπορώ για να πετύχουμε τους στόχους μας στο πρωτάθλημα και γιατί όχι να κάνουμε και μία καλή πορεία στο Κύπελλο».

Πληροφορίες από το νησί της Πάρου αναφέρουν ότι, ο Αστέρας Μαρμάρων θα συνεχίσει να ενισχύεται, καθώς ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Βαζαίος Πετρόπουλος έχει θέσει ψηλά τον πήχη της ομάδας για τα επόμενα χρόνια, επιθυμώντας να χτίσει ένα ισχυρό σύνολο που θα είναι σε θέση να διεκδικήσει τίτλους και διακρίσεις.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της ομάδας, ο πρόεδρος έχει δώσει εντολές για περαιτέρω ενίσχυση, πράγμα που θα γίνει άμεσα αφού υπάρχει ένα επιτελείο το οποίο  βρίσκεται σε επαφή με τους υποψήφιους προς απόκτηση ποδοσφαιριστές.

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares