Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 21:20

Ανακοινώνει δύο η Άνω Μερά, 0-0 το φιλικό με Χαραυγιακό

Πολλά και χρήσιμα ήταν τα συμπεράσματα που αποκόμισε ο Νίκος Κωτσοβός στο δεύτερο φιλικό της Άνω Μεράς που ολοκληρώθηκε πριν λίγο απέναντι στον Χαραυγιακό και έληξε ισόπαλο 0-0.

Ο έμπειρος τεχνικός ξεκούρασε αρκετούς ποδοσφαιριστές, ενώ παράλληλα είχε την ευκαιρία να τεστάρει κάποιους που είναι υποψήφιοι προς μεταγραφή, καθώς η ομάδα θα ενισχυθεί περαιτέρω. 

Η Άνω Μερά θα μπορούσε να είχε πάρει το παιχνίδι, αφού είχε δυο δοκάρια με τον Αχείμαστος και ένα με τον  Ζώτο.

Αμπντούλ και Ζώτος 

Όσο αφορά το μεταγραφικό σκέλος, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν πάρει το οκ από τον Νίκο Κωτσοβό προκειμένου να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του Δημήτρη Ζώτου, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην u20 του Πανιωνίου, όπως και ενός νεαρού στόπερ από την Αλβανία που θα καταλαμβάνει θέση μικρού.

Παράλληλα με την ομάδα προπονείται ο Αμπντούλ Ραζάκ, ο οποίος ανήκει ακόμη στην ομάδα και ίσως παραμείνει και την επόμενη σεζόν.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Λουκάς Ρόπας): Φυρογιάννης, Τσέκος, Παρασκευόπουλος, Βακερλής, Μπιρμπίλη, Βλάχας, Στάθης, Κασσιανός, Βαλοτάσιος, Σπανός, Σακελλαρίου.

Έπαιξαν ακόμη οι Γιαννής, Μαραγκουδάκης, Χριστόπουλος, Συκαράς (Υπο Δοκιμήν), Κόντι, Τσαβός, Γιαννόπουλος, Κλείτσικας, Κουντουριώτης, Συκαράς (Υπο Δοκιμην).

ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Νίκος Κωτσοβός): Χριστοδουλάκης (70' Παλιούρας), Καλαμάρης, Ξενάκης, Σουλτσε, Αχείμαστος, Σαλταμάρας, Καραϊνδρος, Παπαδάκης, Ζώτος, Κέμπε, Ραζάκ.

Αγωνίστηκαν στο β' μέρος μόνο υπο δοκιμην ποδοσφαιριστές

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares