Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 11:27

Χτίζει τον νέο Αστέρα ο Βαζαίος Πετρόπουλος, τρίτο μεταγραφικό χτύπημα με Καργιώτη

Μετά τους Παπαδόπουλο και Κοσκινά ήρθε η σειρά του Σπύρου Καργιώτη να φορέσει τη φανέλα του Αστέρα μαρμάρων που συνεχίζει να «καλπάζει» μεταγραφικά αποκτώντας τον έναν ποδοσφαιριστή μετά τον άλλον.

Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τα Μάρμαρα, είναι ξεκάθαρα και αναφέρουν ότι ο ισχυρός άνδρας του Αστέρα Βαζαίος Πετρόπουλος είναι ξεκάθαρος, αφού έχει ζητήσει από τους συνεργάτες του να εντατικοποιήσουν τις ενέργειες του προκειμένου να συγκροτηθεί μία ομάδα που θα χτυπήσει απευθείας την άνοδο στη Α΄κατηγορία.

Η περσινή χρονιά ήταν απλά η αρχή... ο Πρόεδρος του Αστέρα έδωσε βάρος στο οργανωτικό κομμάτι, αφού κατασκεύασε τα νέα γραφεία του Αστέρα Μαρμάρων, που είναι μοναδικά στις Κυκλάδες, ενώ παράλληλα υπήρξε η διοικητική αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα. Φέτος όπως όλα δείχνουν θα δούμε πράγματα τα οποία δεν περιμένουμε και θα αποτελέσουν έκπληξη.

Το διαμέτρημα της προσωπικότητας και οι γνωριμίες του Βαζαίου Πετρόπουλου, αποτελούν ισχυρές εγγυήσεις για το μέλλον του Αστέρα μαρμάρων και από τη στιγμή που ο ίδιος το έχει αποφασίσει, τότε είναι αναπόφευκτο να πετύχει, άλλωστε μιλάμε για έναν πετυχημένο αρχιτέκτονα που η φήμη του περνά ακόμα και τα όρια της Ελλάδας.

Η νέα μεταγραφή

Μετά αυτά τα λίγα λόγια για τον πρόεδρο της ομάδας, πάμε και στη νέα μεταγραφή του Αστέρα Μαρμάρων, που ακούει στο όνομα Σπύρος Καργιώτης.

Ο 24χρονος, έχει καταγωγή από την Πάρο, αφού είναι ο τόπος καταγωγής της μητέρας του. Αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός, ενώ προέρχεται από την ομάδα του Παθιακάκη που αγωνίστηκε επί σειρά ετών, ενώ έχει κάνει και ένα πέρασμα από τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Αστέρα μαρμάρων, μία ομάδα που είναι από την Πάρο, τον τόπο καταγωγής μου. Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά και να πετύχουμε τους στόχους μας», είπε ο Σπύρος Καργιώτης στις πρώτες του δηλώσεις.

Όπως όλα δείχνουν, ο Αστέρας Μαρμάρων δεν θα σταματήσει σε αυτές τις τρεις (3) μεταγραφές, καθώς οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι σύντομα θα έχουμε περισσότερες προσθήκες με κάποιες από αυτές να προκαλούν αίσθηση.

Μείνετε συντονισμένοι... 

 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares