Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 12:40

Ανακοίνωσε Βουτσιώτη ο Ιερόθεος

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε ο Άγιος Ιερόθεος καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον 25χρονο επιτελικό μέσο που αγωνίζεται και στα άκρα της επίθεσης, Δημήτρη Βουτσιώτη.

Ο ποδοσφαιριστής που πέρυσι πήρε από το χέρι τον… Αιολικό και τον οδήγησε στην κατάκτηση της 2ης θέσης πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας ματς, τα βρήκε σε όλα με τους κιτρινόμαυρους. Πλέον ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος βλέπει έναν σπουδαίο παίκτη που έλειπε από το ρόστερ να ενσωματώνεται και να λύνει το πρόβλημα στην γραμμή κρούσης.

Το δελτίο τύπου

Το διοικητικό συμβούλιο του Άγιου Ιερόθεου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Δημήτρη Βουτσιώτη. Ο αριστεροπόδαρος άσος που έχει γεννηθεί στις 7/3/1994 τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Αιολικός όπου σε 20 ματς πέτυχε 4 γκολ και βοήθησε σημαντικά ώστε η ομάδα της Μυτιλήνης να τερματίσει στην 2η θέση του 7ου ομίλου. Μεταξύ άλλων, ο ικανότατος άσος που προέρχεται από τις ακαδημίες του Πανιώνιου, έχει περάσει από Ιωνικό, Επισκοπή, Κοζάνη, Ηλυσιακό, Παναιγιάλειο και Τριγλία Ραφήνας, μετρώντας σε 73 συμμετοχές στην Γ’ Εθνική 12 τέρματα. Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Βουσιώτη και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares