Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 12:49

Χρήστος Στεφανίδης: Είμαι αισιόδοξος πως θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία

Μετά από 2 χρόνια ο Χρήστος Στεφανίδης επέστρεψε στον Φοίνικα. Ο Έλληνας ακραίος σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ομάδας τόνισε:

Χαίρομαι πολύ που με επιλεγεί και επιλέγω ξανά μια ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρονιά στη βόλεϊ Λιγκ. Ο Φοίνικας έχει αποδείξει πως έχει σταθερές βάσεις και η υπόθεση βόλεϊ έχει γίνει πια καθημερινότητα για ολο το νησι ..

«Η Συρος είναι μια ομάδα που με έχει αναδείξει και εκτιμάει τις αθλητικές μου δυνατότητες και η συνεργασία σε όλους τους τομείς ήταν την προηγούμενη φορά άρτια. Πιστεύω πως και φέτος θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία. Ο προπονητής Ράτκο Παβλίσεβιτς έκανε μια εξαιρετική δουλειά την περσινή χρονιά και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του. Κατάφερε να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας πέρσι και θέλω μέσα από την φετινή μας συνεργασία να βελτιώνει και εμένα».

Που νομίζεις πως μπορεί να φτάσει η φετινή ομάδα;

«Παρατηρώντας το ροστερ της ομάδας το οποίο αποτελείται κυρίως από Έλληνες παίκτες, μπορώ να φανταστώ πως το σύνολο θα χει σίγουρα χημεία και άριστη συνεργασία. Οι στόχοι πάντα είναι υψηλοί σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο και εύχομαι να φτάσουμε τη Σύρο ακόμα ψηλότερα. Ατομικά θέλω να πιάσω την απόδοση που είχα στην ομάδα πριν από 2 χρόνια. Είμαι αισιόδοξος πως θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία»

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares